Bejelentett támadó webhely megoldása eltávolítása

Egyre gyakrabban találkozunk munkánk folyamán a Bejelentett támadó webhely felirattal, vagy a keresők találati listáján szereplő veszélyes webhely lehet információs sávval. A legtöbb támadást ingyenesen letölthető rendszereken (joomla, phpnuke, wordpress) weboldalakon tapasztaltunk, és olyan tárhelyen ahol FTP kapcsolaton keresztül lehet csatlakozni.

Ezek az üzenetek egyrészt nagyon hasznosak mivel nagy valószínűséggel feltörték és megfertőzték a weboldalt és a böngészők figyelmeztetnek a veszélyre így Bejelentett támadó webhely eltávolításaelkerülhető számítógépünk fertőzése (internet Explorer 6 nem jelzi a problémás weboldalakat). Másrészt a webhely tulajdonosának sok fejfájást okozhat mivel  nem csak hatalmas látogatottság vesztést, hanem a bizalom is megrendülhet a weboldalban. Ennek eredményeképp csökken látogatás és a bevétel. A Goolgle Search Console vagy másnéven webmester eszközök is jelzi a problémát, ha egy weboldal megfertőződott.

 

 

Cégünk vállalja a fertőzött, feltört  weboldalak vírusmentesítését és a megtisztított oldal bejelentéseit a keresőrendszerek felé.

 

  • teljes diszkréció
  • vírusok, scriptek felderítése
  • vírusok, scriptek  eltávolítása
  • ügyintézés a google keresőszolgáltató felé
  • szakértő, gyors munka