• HW Online Honlapkészítés, Weboldal készítés
  • +36 70 325 6986

Nincs weboldala?
Növelni szeretné cége termékei, szolgáltatásai ismertségét?
Van weboldala, honlapja, de nem működik az Ön elképzelései szerint?

 

Ha új ötletei vannak, és tudatni szeretné a világgal, megoldás a holnapkészítés!

Nincs olyan vállalkozási forma, amelynek ne lenne érdemes kihasználni az internet nyújtotta lehetőségeket. Egy jól felépített honlap segítségével gyorsan, rugalmasan kommunikálhat ügyfeleivel, másodpercek alatt mutathatja be termékeit, szolgáltatásait.

Az online kiskereskedelmi forgalom közel 200 milliárd forint volt 2013-ban, ez a szám közel 310 milliárdra emelkedett 2017-re. Weboldal készítés, honlap készítés

Fontos tudni: A WEBOLDAL BEFEKTETÉS, ÉRTÉK!

A weboldaltól joggal várható el, hogy megtérüljön és hasznot termeljen.


Weboldalt készíteni könnyű, megkérhetjük a szomszéd Pistikét, hogy töltsön le valamit az internetről, és kész is. Ez csak egy weboldal!

Tegye fel a kérdést Önmagának!

Egy weboldal milyen értéket képvisel?
Mit mutat meg vállalkozásáról?
Pistike tudja hogy kell felépíteni, szövegezni, marketingezni, kereső optimalizálni?
Pistike megmutatja hol a pénz az interneten?
Biztos, hogy "szakember" ad Önnek tanácsot, hogy az évi 310 milliárdos bevételből Ön is részesüljön?


Körülbelül száz dologra kell odafigyelni a weboldalkészítésnél.
A sikeres weboldalhoz nem elég egy jó programozó, és egy megnyerő grafika.


20 éves tapasztalattal rendelkezünk, az Online Marketing területén.

2018-ban is nagy változás következett be a weboldal készítésben. Ugyanis a Google keresőoriásnak, elvárása lett a weboldalakkal szemben a minden eszközön történő gyors oldal megjelenítés! A reszponzív kivitelezést már évek óta használunk, az elterjedése fokozatos volt, de a Google által meghatározott irányelvek miatt mára már kötelező lett a reszponzív weboldal megléte.

A reszponzív kialakítású a weboldalnak rugalmasan alkalmazkodnak a különböző kijelző méretéhez, annak érdekében, hogy optimális megjelenést biztosítson asztali számítógépen, laptopon, mobiltelefonon, vagy tableten. A korábbi fix szélességű elrendezéssel készülő weboldalak már nem tudtak optimálisan megfelelni a mobileszközök által támasztott igényeknek.

Szeparáltan készültek mobil megjelenésre alkalmas változatok, a fix szélességű oldalakhoz, de ez sem képes megjeleni minden képméreten, és a használata nehézkes, mivel 2 desinget kell készíteni egy weboldalnak. SEO szempontból kihívást jelent.
A reszponzív, megjelenítés előnyös a látogatóknak, előnyös marketing szempontból, és előnyös keresőoptimalizálás szempontjából is.

Sajnos, hátránya is van a reszponzív honlap készítésnek, a sok előnyével szemben. Mivel a weboldalnak nincsenek fix méretei, ezért nehezebben kezeéhetők a tartalmak. Komplexebb tartalmak adminisztrálásához, minimális programozói tudás is szükséges lehet.


Keressen minket, jöjjön el hozzánk egy INGYENES személyes konzultációra és tájékoztatjuk Önt online lehetőségeiről.Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérés

 *
 *
 *
+36
 *