Weboldal készítés referenciák
Referenciák :: Kapcsolat


     
          
Főoldal :: Online marketing :: Google Adwords hirdetés ::

Google Adwords hirdetés

 

 

A mai piaci helyzetben nem engedhető meg, hogy a versenytársak háta mögött kullogjunk! Az internet lehetőséget biztosít a hatékony, gyors hirdetésekre úgy, hogy hirdetései kifejezetten a célközönségének jelenjen meg.
 

 

 Google Adwords Hirdetés ajándék 15.000 Ft - Jelentkezzen most! -PRÓBÁLJA KI A GOOGLE ADWORDS HIRDETÉST MOST!

 

Profi csapatunk beállítja az AdWords hirdetését plusz költség nélkül!Beállítás után 15.000 Ft-al feltöltjük kampányát!

 

 

Kérje a kampány beállítását most!Olcsón, tanulópénz megfizetése nélkül, rengeteg idő megspórolásával próbálhatja ki, hogy az Ön vállalkozásának megéri-e ez a hirdetési forma!
 

 

 

Versenytársai már rájöttek, hogy érdemes kihasználni ezt a hirdetési formát. Írja be a Google keresőbe vállalkozására jellemző kulcsszavait, és ellenőrizze.


A HW Online kattintás alapú kampány menedzselési szolgáltatásának segítségével, a legnagyobb keresőrendszerben (Google) használt hirdetési felületen hirdethet azokra a kereső kifejezésekre és kulcsszavakra, amelyek fontosak cége tevékenységének szempontjából.

A Google Adwords rendszer lehetőséget teremt a hirdetési költségek pontos meghatározására.
A hirdetések napi szinten testre szabhatóak, mind költségekben, mind a hirdetés szövegeiben vagy kulcsszavaiban.

 

 


Kérje a kampány beállítását most!

 A Google AdWords előnyeiTeljes körű irányítás: A kampány beállításokkal pontosan meghatározható, hogy milyen célcsoportot szeretne elérni. Meghatározhatja, hogy egy-egy hirdetésre mennyit szeretne költeni, illetve hogy mekkora összeget szán a hirdetésekre havi szinten.

Minőségi látogatók: A kulcsszavak pontos meghatározásával, csak olyan látogatókat hoz a kampány a weboldalára, akik az adott témában érdeklődnek. Ha Salgó polcokat árul, akkor a hirdetéseket a "Salgó polc" kifejezésre optimalizáljuk. Ekkor éppen azok az érdeklődők fognak találkozni a hirdetéseivel, akiknek az adott pillanatban Salgó polcra van szükségük, és nem azok, akik fa polcra keresnek rá.

Gyorsaság: Hirdetései szinte azonnal megjelennek a hirdetés létrehozása után. Az eredményeket akár már aznap elkezdheti kiértékelni. Ilyen lehetőségeket szinte semmilyen más hirdetési forma nem kínál.
 

 Google AdWords adatok
Hirdetés min. időtartama: (/hét)
Volt valaha AdWords kampánya?
Ha igen, tapasztalatok:
15.000 Ft értékű kuponigénylés:
Weboldal melyet hirdetni szeretne*
Milyen szavakra szeretne hirdetni?
Rendelkezik Google fiókkal?
Személyes adatok
Név*