• HW Online
  • +36 70 325 6986
  • info@hwonline.hu

A mai piaci helyzetben nem engedhető meg, hogy a versenytársak háta mögött kullogjunk! Az internet lehetőséget biztosít a hatékony, gyors hirdetésekre úgy, hogy hirdetései kifejezetten a célközönségének jelenjen meg.
 Google Adwords Hirdetés ajándék 15.000 Ft - Jelentkezzen most! -PRÓBÁLJA KI A GOOGLE ADWORDS HIRDETÉST MOST!

Profi csapatunk beállítja az AdWords hirdetését plusz költség nélkül!


Beállítás után 15.000 Ft-al feltöltjük kampányát!


Olcsón, tanulópénz megfizetése nélkül, rengeteg idő megspórolásával próbálhatja ki, hogy az Ön vállalkozásának megéri-e ez a hirdetési forma!
Versenytársai már rájöttek, hogy érdemes kihasználni ezt a hirdetési formát. Írja be a Google keresőbe vállalkozására jellemző kulcsszavait, és ellenőrizze.

A HW Online kattintás alapú kampány menedzselési szolgáltatásának segítségével, a legnagyobb keresőrendszerben (Google) használt hirdetési felületen hirdethet azokra a kereső kifejezésekre és kulcsszavakra, amelyek fontosak cége tevékenységének szempontjából.

A Google Adwords rendszer lehetőséget teremt a hirdetési költségek pontos meghatározására.
A hirdetések napi szinten testre szabhatóak, mind költségekben, mind a hirdetés szövegeiben vagy kulcsszavaiban.

A Google AdWords előnyei


Teljes körű irányítás: A kampány beállításokkal pontosan meghatározható, hogy milyen célcsoportot szeretne elérni. Meghatározhatja, hogy egy-egy hirdetésre mennyit szeretne költeni, illetve hogy mekkora összeget szán a hirdetésekre havi szinten.

Minőségi látogatók: A kulcsszavak pontos meghatározásával, csak olyan látogatókat hoz a kampány a weboldalára, akik az adott témában érdeklődnek. Ha Salgó polcokat árul, akkor a hirdetéseket a "Salgó polc" kifejezésre optimalizáljuk. Ekkor éppen azok az érdeklődők fognak találkozni a hirdetéseivel, akiknek az adott pillanatban Salgó polcra van szükségük, és nem azok, akik fa polcra keresnek rá.

Gyorsaság: Hirdetései szinte azonnal megjelennek a hirdetés létrehozása után. Az eredményeket akár már aznap elkezdheti kiértékelni. Ilyen lehetőségeket szinte semmilyen más hirdetési forma nem kínál.