Ismét leállt a Facebook

Az internetes közösségi hálózatok világában újra felmerült egy kritikus probléma, ami a felhasználók millióit érinti. A Facebook és annak kapcsolódó szolgáltatásai, többek között a Facebook, Instagram és a Messenger, ismét elérhetetlenné váltak egy váratlan leállás következtében, ami a mai napon, 2024. március 5-én délután következett be. A facebook hibaüzenete: Munkamenet lejárt. Kérjük, jelentkezzen be újra!

Ez az incidens emlékeztet minket arra, hogy hasonló esemény már 2021. április 8-án is előfordult, amikor a felhasználók hosszú órákon keresztül nem férhettek hozzá a kedvelt közösségi média platformokhoz.

A leállás további részletei egyelőre ismeretlenek, és a vállalat még nem nyilatkozott az esemény okairól. A felhasználók frusztrációja érezhető, hiszen a közösségi média ma már nélkülözhetetlen része a mindennapi kommunikációnak és üzleti tevékenységeknek.

A WhatsApp üzenetküldő szolgáltatás is érintett a problémában. A felhasználók képtelenek üzeneteket küldeni vagy fogadni, ami komoly zavart okoz a kommunikációban és az információáramlásban.

A vállalat technikai csapata valószínűleg már dolgozik a probléma elhárításán, de a leállás időtartamáról és a helyreállítás várható idejéről egyelőre nincs információ. A felhasználóknak így marad a türelem és a más kommunikációs csatornák felkutatása, amíg a szolgáltatások újra elérhetővé nem válnak.