SEO tanácsadás Budapest

 

 

5-10 évvel ezelőtt, a keresőoptimalizálás még nem volt külön egy szakág a weboldal életében.
Elég volt megadni 1-2 adatot, a kulcsszavakat zsúfolni, töménytelen mennyiségű linket építeni a weboldalra, és a Google máris rangsorolta az oldalt egy megfelelő pozícióba. Mára ez teljesen megváltozott. Ha ugyan ezeket a technikákat alkalmazzuk a weboldalon, akkor nemcsak, hogy nem rangsorolja a honlapot jó pozícióban a Google, hanem büntetést is kiróhat.
Egy büntetett oldalt sok esetben már vissza sem lehet hozni a Google találati listájára.

Marketing tanácsadás cégeknek2010-ben egyszerű volt a SEO, a fentebb említett okok miatt, továbbá ami a legfontosabb a konkurencia is nagyon alacsony volt. Ahogy az várható volt, sokan meglátták a weboldalban rejlő potenciált, látták, hogy a versenytársak értékesítése sokkal jobb a weboldalnak köszönhetően, ezért a felzárkózás mértéke ugrásszerű volt.

2010-ben amíg egy-egy szektorban az említésre méltó konkurensek weboldalainak száma 5-10 volt (szinte még egy konkurenciaelemzés sem volt szükséges), ma már több száz weboldallal kell felvenni a versenyt. Ráadásul, ezek a weboldalak nagytöbbsége alkalmaz valamilyen szintű SEO beállítást, akár csak az ingyenes WordPress kiegészítőt, vagy az egyedi CMS rendszerek adta lehetőségeket.

Így már csak úgy tudja felvenni a versenyt a konkurenciával, ha olyan SEO ügynökségtől, kap segítséget, SEO tanácsadást, akiknek van ilyen szakterületi irányultságok. Első lépének tökéletesen megfelel egy SEO Audit.

A HWONLIE-nak, a keresőoptimalizálás problémakörével, a kezdetek óta fel kellett venni a versenyt. Ugyanis mi nem ingyenes weboldal rendszerekkel dolgozunk, hanem weboldal készítésre saját fejlesztésű CMS rendszert (HWPLUS CMS) alkottunk meg, amivel mindig is kellett tudnunk adni egy kis pluszt az ingyenesen letölthető keretrendszerekkel szemben.

Így a keresőoptimalizálást azóta tanuljuk, alkalmazzuk, oktatjuk, amióta csak a piacon vagyunk, és ennek már több mint 15 éve.

 

Sokszor találkozunk az alábbi mondatokkal

Megvásároltam, több keresőoptimalizálással foglalkozó könyvet,de nem látom az eredményét.

Befizettem több SEO tanfolyamra, de nincs eredmény.

Saját magam optimalizáltam a weboldalam, elől is volt a weboldal, de most nem található meg sehol.
Miért?

 

Ezekkel az összeszedett tanfolyami tudásokkal az a probléma, hogy elméleti tudás. Az elméletet pedig nehéz alkalmazni egy-egy weboldalra, ugyanis teljesen másként kell eljárni egy ruházati webáruháznál, vagy egy vaskereskedésnél. Máskép kell felmérni a konkurenciát, máskép kell linkekeket építeni, máskép kell strukturálni a weboldalt, és teljesen máskép kell szövegezni.

A technikai SEO-ba pedig a legtöbb esetbe beletörik a bicska, mert az esetek nagyrészében az ingyenes rendszerek vagy nem biztosítanak az optimalizálásra lehetőséget, vagy nincs meg az a programozói tudás, amivel végig vihető a teljes folyamat.

A SEO tanácsadáson jó, ha van valamiféle alap tudás az ügyfél birtokában, mert akkor azt az alap tudást a helyére kell billenteni, és úgy formálni, ami az Ő weboldalának igényeihez, szolgáltatásaihoz alakítható.
Ha nincs egy megalapozott tudás az sem baj, mert ebben az esetben lépésről lépésre lehet haladni, olyan felépítésben, ahogy az-az oldal szempontjából a legjobb legyen. Nem lesznek zavaró tényezők amelyek a későbbiekben kerülnek csak alkalmazásra.

Többször előfordul, hogy olyan SEO tudás birtokába került az ügyfél, ami több évvel ezelőtti technikákon alapul, vagy az úgynevezett black SEO-t alkalmazták, pl. kulcsszóhalmozás, rejtett szövegek stb. Ezért büntetést kaptak a Google-től. A tanácsadáson fény derül ezen technikák webes alkalmazására, és javításával, ha nem végleges büntetést kapott az oldal, javulhatnak az eredmények. Fontos, hogy mindig friss, napi aktualitásban legyünk a SEO technikákkal, mert ami 1-2 éve működött nem biztos, hogy ma nem kapunk érte büntetést.

 

Kinek ajánljuk az optimalizálás tanácsadást

 

Keresőoptimalizálás tanácsadás - SEO tanácsadás

 

A keresőoptimalizálási tanácsadást, kis- és középvállalkozói szektornak indítottuk elsősorban.

A keresőoptimalizálási tanácsadás azoknak a weboldal tulajdonosoknak ajánlott, akik saját maguk szeretnének optimalizálni, de útmutatás, javaslatok, ötletek kellenek ahhoz, hogy keresőoptimalizálás segítségével több forgalmat irányítson a weboldalra, úgy, hogy ne kelljen százezreket kifizetnie.
A tanácsadás akkor lesz hasznos, ha nem tudod, merre indulj el a SEO területén, vagy a jelenlegi SEO tudását szeretnéd rendszerezni.

 

Mi történik a keresőoptimalizálás tanácsadáson?

 

SEO - tanácsadás Budapest

 

  • A keresőoptimalizálási tanácsadáson, megvizsgáljuk weboldalad technikai paramétereit.
  • Megvizsgáljuk tartalmaitd, és ehhez mérten kulcsszavaitd.
  • Felmérjük linkhálózatod. A keresőmarketing, egyik fontos eleme a linképítés. A linkek nagy szerepet játszanak, a weboldal előremenetelében, de rossz linkstruktúrával, akár vissza is eshet a weboldal a találati listán.
    A tanácsadáson elemezni fogjuk a weboldalad linkhálózatát. Javaslatot fogunk tenni további linképítés használatára, vagy linkek visszahívására.
  • Végzünk egy közös versenytárs elemzést.
  • Ezekből az adatokból javaslatokat fogunk adni, egy kijelölt irányra.

 

Keresőoptimalizálás kérdések és válaszok

 

SEO tanácsadás kérdések és válaszok

 

Minden SEO kérdésre megpróbálunk konkrét választ adni, viszont vannak olyan kérdések, amelynek a megválaszolásához mélyrehatóbban kell mérni az eddigi eredményeket.

Ilyen kérdés szokott lenne, pl. Miért csökkent hirtelen a weboldalam látogatottsága. Ebben az esetben, lehet szerveres a probléma, lehet Google büntetés, vagy egyéb tényező. Erre a kérdésre nem lehet azonnali választ adni, kutatni kell.

 

Keresőoptimalizálás tanácsadás ideje

 

A tanácsadás akár egyszeri alkalom is lehet.
Annyi információt fogsz kapni, amiből el fogod tudni kezdeni a keresőoptimalizálást.
1-2 havonta érdemes újra összeülni, felmérni az elvégtett munka eredményeit, és akár további javaslatokkal finomhangolni a keresőoptimalizálást.
Tapasztalatok azt mutatják, hogy 4-5 alkalommal kapott keresőoptimalizálási tanácsadás alatt, ügyfeleink annyi információval vannak ellátva, hogy önállóan is tudják mérni, és javítani a keresőoptimalizálási hibáikat.

 

Mi a különbség a havidíjas keresőoptimalizálás és a SEO tanácsadás között

 

A havidíjas keresőoptimalizálás több tevékenységből is állhat, de ahogy a konkurencia nagy részében tapasztaljuk, ügyfelek beszámolói alapján, a legtöbb esetben kifizetnek egy kész vagyont, és tényleges munka nincs mögötte!

Az érdekesség az, hogy úgy kereső optimalizálnak havi díjban, hogy tartalom fejlesztés nincs a weboldalon. Tartalom fejlesztés nélkül viszont nincs SEO.

Vannak olyan cégek, akik tartalomfejlesztést is végeznek, de minősíthetetlen minőségben. Általában rövid vékony tartalmak írásával „optimalizálnak”, amiket feltesznek különböző lenyűtt agyonlinkelt weboldalakra, persze a tulajdonosnak fogalma sincs róla milyen szövegek kerülnek ki különböző oldalakra, csak az ideiglenes siker a cél, vagy rosszabb esetben nem is árulja el a SEO cég mit és hova tett ki, csak annyit mond, hogy folyamatosan optimalizálja a weboldalt.

Mi hiszünk abban, hogy a legjobb tartalmi szövegeket, maga az ügyfél tudja megírni. Ő ismeri a legjobban a szolgáltatásait, termékeit. Ő kommunikál folyamatosan a vevőivel, ismeri a problémáikat, kérdéseiket. Ebben nyújtunk mi segítséget, hogy egy megírt szöveget kulcsszókutatás segítségével további tartalom elemzéssel mivel lehetne még kiegészíteni. Ehhez nem kell a havidíjas konstrukció, elég, ha egy tanácsadáson megbeszéljük a, következő lépéseket.

Természetesen vannak nagyon profi cégek, akik havidíjas keresőoptimalizálásban nagyon jók, és ténylegesen ki tudják venni az ügyfelek kezéből a szövegírást is, de ezek a szolgáltatások a KKV szektorban megfizethetetlenek.

Tapasztalunk az, hogy azok az ügyfeleink akik komolyan veszik a vállalkozásuk online jelenétét, a tanácsadás alkalmaival olyan tudást, ötleteket merítenek, amivel komoly eredményeket érnek el a Google kereső rangsorolásában.

 

Garantálható-e 100%-ban a siker?

 

NEM!
Nem érdemes ámítani! A keresőoptimalizálás lassú folyamat, nem ad azonnali eredményt.
Vannak olyan területek, amelyben nem is érdemes megcélozni az elő helyeket, mert annyira erős a konkurencia, inkább úgynevezett long-tail alkalmazása a célszerű.

100%-os siker soha nem garantálható, viszont azt garantálni tudjuk, hogy a konzultáció alkalmával a weboldalára nézve, olyan hasznos SEO tanácsokkal fogunk ellátni, ami azonnal alkalmazható weboldaladon.
Lépésről lépésre kell haladni, folyamatosan figyelve a konkurenciát és tartalmat fejleszteni. Nem lehet abbahagyni, folyamatosan tudatosan kell foglalkozni a weboldallal.

 

SEO tanácsadás ára

 

Mivel egy tanácsadásról van szó és nem konkrét beavatkozások stratégiák kivitelezéséről, ezért a SEO tanácsadás ára fix, és óradíjjban értendő.SEO tanácsadás árÁrKm
SEO tanácsadás személyesen vagy skype15.000 Ft / óra-
SEO tanácsadás Budapesten kiszállással25.000 Ft / óra-
SEO tanácsadás vidéken 25.000 Ft / óra140 Ft/km

A minimum foglalható időkeret 1 óra.
Minden megkezdett negyed óra kiszámlázásra kerül.


 *
 *
 *
+36
 *
 *
 *
 *
 *
 *


Az Ön sikere, a mi sikerünk is...

Letisztult, egyedi, reszponzív, korszerű megjelenésű weboldal készítés egyedi CMS rendszerrel.

Keressen minket bizalommal.

Árajánlatkérés