HW PLUS CMS (content management system)

15 évvel ezelőtt megfogalmazódott bennünk, hogy nyílt forráskódú CMS rendszerekkel nem lehet kielégíteni az ügyfeleink és ezzel együtt a piaci igényeket. Az ingyenesen letölthető CMS rendszerek rugalmatlansága, nyíltsága, nem adja meg az ügyfélnek és a fejlesztőknek sem azt a szabadságot amit egy egyedi magyar fejlesztésű CMS rendszer tud biztosítani felhasználhatóságban, online marketingben és keresőoptimalizálásban.

Csapatunk, a HW+ weboldal kezelő keretrendszerét már 15 éve fejleszti. Magyar nyelven magyar cégeknek! Keretrendszerünk célja, hogy a lehető leggyorsabban és legoptimálisabban kiszolgálja az ügyfeleket egyedi moduljaival, ezzel versenyképességet biztosítva az interneten, a konkurenciával szemben.

Miért beszélünk keretrendszerről, vagy alap CMS rendszerről?

 

Egy ház épHW+ egyedi CMS rendszerítésekor is nagyon fontos a jó alapozás, a kiváló minőségű építőanyag. Ezt az alapot és a minőségi építőanyagot biztosítja a keretrendszer.

Ha már kész a ház, szeretnénk úgy berendezni, ahogy a legkényelmesebb legyen családunk számára. Ezt biztosítja rendszerünkben minden modul, melyeket egyedileg testre tudunk szabni.

A testreszabhatóságra azért van szükség mert minden vállalkozás más és más. Mások a prioritások, mások az elvek, más az üzleti felépítés.

Kötött, nyílt forráskódú rendszerrel csak abban az esetben lehet elérni ezt a rugalmasságot, ha van olyan programozói csapat, aki át is tudja programozni a nyílt forráskódú CMS rendszereket. Ma Magyarországon ilyen csapatot találni nagyon nehéz, és a fejlesztési költségük nagyon magas!

 

A HW PLUS CMS rendszer 2 részből áll

 

1. A "külső" weboldal, amivel a látogatók találkoznak

2. Egy adminisztrációs felület, amelyben programozói tudás nélkül könnyedén és egyszerűen kezelheti menüpontjait, tartamait.

 

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

Nagy előnye a zárt forráskódú HW+ CMS rendszereknek a nyíltakkal szemben, hogy magával a rendszerrel együtt megkapja csapatunk szakmai tudását. Mivel minden ügyfélnek más-más a meghatározott célja, ezért weboldal készítés előtt ingyenesen konzultálunk az ügyféllel, felmérjük mik a szükségletek, mik a célok, és ehhez alakítjuk ki az alap rendszeren felül lévő modulokat, és a keresőoptimalizálási stratégiát.

 

Magyar CMS rendszer tulajdonságai, és modulok rövid jellemzéseCMS rendszer és modulok

Reszponzív weboldal készítés HW+ CMSA fejlesztett oldalaink reszponzív kivitelezésűek, tehát alkalmazkodik a képernyő felbontáshoz, ezáltal mobilbarát. A Google az utóbbi években próbálta figyelmeztetni a weboldalak tulajdonosait a weboldala mobilra történő optimalizálásra, a mobilos megjelenésre. 

2015 április 21-től a rangsorolási algoritmusban jelentős változást eszközöl, miszerint mobilbarát weboldalakat jobb helyre rangsorolja a mobil eszközökön. Az elmúlt másfél évben 15%-kal nőtt az okostelefont használók tábora az internetezők körében. 2018 elejére világviszonylatban elérte a mobil használat azt a szintet, hogy többen interneteznek és böngésznek mobil eszközökön mint asztali számítógépen, vagy laptopon.

A reszponzív kivitelezésnek előnye, hogy gyorsabb elérést biztosít az oldal, minden eszközön elérhető, és a google is pozitívan viszonyul hozzá!

AMP weboldal készítésA Google első alapelve a keresésekben, hogy a találati lista minél relevánsabb legyen, és minél gyorsabban tudja kiszolgálni a kereső felhasználót! A mobilos keresések mára már túlszárnyalták az asztali számítógépekről indított kereséseket. Google ezért 2015 végén elindította az Accelerated Mobile Pages szabványt azaz az AMP-ot, amely a mobilos weboldalak megjelenésének gyorsaságát hivatott elvégezni! Az AMP lényege a weboldalak mobilos megjelenésének gyorsítása. Az AMP oldalak a weboldal egyszerűsített formája, lényegében szöveget, és képeket tartalmaz. 2016. szeptemberétől már Magyarországon is elérhető lett az AMP oldalak a keresési találati listán! Nem csak a mi tesztjeink alapján, de számos SEO elemző beszámolt róla, hogyha bevezette az AMP oldalt is weboldalába, javult a helyezése a keresési találatokban. Rudy Galfi, a Google vezető termékmenedzsere azt mondta az AMP oldalak nem élveznek előnyt a rangsorolásnál. Ezt a kifogást sok formában hallottuk már, szakmai vitákon. Viszont Rudy Galfi azt is elmondta, hogy AMP oldalakra nagy arányban kattintanak a felhasználók, a sebességük miatt. Ezzel több találatot generálva. Ezzel változik a lista, több találatot kaphat az AMP oldal, ami jobb helyezést is jelent!

Fontos tudni: Csak az az AMP oldal jelenik meg a Google keresőben ami teljesen szabványos!

SEO - AMP kompatibilis

Konkurenciánk készítenek AMP oldalakat, mint ahogy a Wordpress-ben is modulként megtalálható, viszont nem a nyagy hányaduk nem szabványos! Mivel az AMP oldalak kötöttségük miatt nehezen létrehozhatóak, ezért Magyarországon még nagyon kis százalékban használják! A HW+ CMS alaprendszerében megtalálhtó az AMP verzió is!
További információt itt talál https://www.ampproject.org/

Egyedi meta cimkék kezelése a hw+ CMS rendszerbenA HW+ CMS rendszerben a weboldalunkat egyedi meta címkékkel ruházhatjuk fel. A meta adatok nem jelennek meg az oldalon. A böngészők és a keresők számára nyújtanak plusz információt.

Kiemelkedő jelentősége van a keresőoptimalizálásban. Meta cimkéket használ a google, a közösségi médiák és egyéb keresőoptimalizálási külső weboldalak. Ezekben a címkékben minden hasznos információval elláthatjuk a keresőket, és a közösségi médiát!

Ezeket a címkéket egyszerűen szerkeszthetjük az adminisztrációs felületen, és ha kell akár újakat is elhelyezhet a felhasználó! Open Graph néven és og megjelöléssel jelennek meg a forráskódban a Facebooknak szánt meta tag-ek. Jelentőségük akkor van, ha a téma kifejezetten Facebook-os, ugyanis segítségükkel vezérelhető, hogy megosztás esetén mit jelenítsen meg a Facebook.

HW+ CMS segít a keresőoptimalizálásbanA statisztika elengedhetetlen a weboldalak professzionális marketingjéhez, a látogatottság növeléséhez. A web statisztikában pontosan elemezheti, hogy naponta mennyi látogatója van oldalának, milyen keresőszavakra találták meg, mely oldalak a legnépszerűbbek, továbbá linkkapcsolataitól és partneroldalaitól mennyi látogatót kapott, melyek a legnépszerűbbek. Minden weboldal rendszerünk együttműködik a Google Analytics statisztikával. A HW+ CMS adminisztrációs felületén egyszerűen hozzáadható a google analytics mérőkód!

 

A CMS rendszer automatikusan végzi a keresőoptimalizálási beállításokat, viszont finomhangolásra is van lehetőség, amelyeket a menüpont beállításaiban érhetünk el. Ezeket a finomhangolásokat ellenőrizhetjük is egy Google előnézeti ábrán is. A CMS rendszer segítségével láthatjuk az egyes címkék beírható hosszát és a rendszer figyelmeztet arra, ha a Google előírásainál megadott karakterszámot meghaladjuk.

 

Struktúrált adatok kezeése a HW Plus CMS rendszerébenA strukturált adatokról órákon át lehetne beszélni fontosságuk, és összetettségük miatt. Nagyon röviden megpróbáljuk pár mondatban összefoglalni miért van rá szükség! A keresők igyekeznek a szemantikus működés felé elmenni. Tehát nem csupán találatokat párosítanak bizonyos kulcsszavakhoz, hanem megpróbálják adott kontextusba helyezni a keresőkifejezést és aszerint hozzá párosítani a találatokat. A strukturált adatoknak nagy szerepe van már a jelenlegi keresések eredményeihez, de a személyi asszisztensek elterjedésével, a hang keresésekben is nagy szerepe lesz. A hang keresések már böngészőkben is elérhetők!
A strukturált adat nem más, mint a tartalmaink egyszerűsített pontosított eredménye a keresők felé. A strukturált adatokat a keresők előszeretettel használják, és ha csak egy receptre is rákerestünk a keresésben az összetevők listája is strukturált adatokból jön!
Sajnos vagy szerencsére még mindig nem bevett szokás Magyarországon, de az unióban sem a használata! A HW+ egyedi CMS rendszerébe beépített a strukturált adat, ami egyedire is szabható.

Figyelem: A keresők nem tolerálják, ha a strukturált adatok helytelenül vannak megadva, vagy nem szabványos!

A HW+ egyedi CMS rendszerébe beépített a strukturált adatkezelés 100%-ig szabványos!

Strukturált adat itt tesztelhető: https://search.google.com/structured-data/testing-tool/u/0/?hl=hu
 

Site map generálása a HW Plus CMS rendszerébenA sitemap egy xml fálj, amelyben megmutathatjuk a keresőrobotoknak, hogy épül fel a weboldal, milyen linkeket tartalmaz. A térkép segítségével könnyebb bejárhatóságot tudunk biztosítani a keresőrobotoknak.
A HW CMS rendszerünk adminisztrációs felületen, egy gombnyomással legenerálható ez a fájl, és generálás után azonnal értesíti is googlet, hogy megújult a sitemap. Így egy új menüpont létrehozásakor, vagy egy régi menüpont kitörlése után azonnal frissíthetünk beállításainkon. A rendszer a sitemap generálást és google webmester eszközökbe való beküldést automatikusan elvégzi, és ezt nyomon is követhetjük!

W3C szabványos a HW+ CMS rendszereSokan fittyet hánynak arra, vagy egyáltalán nem is tudnak róla, hogy a weboldala forráskódja nem szabványos. A szabványosságtól való eltérés sebességi és megjelenésbeli problémákhoz vezethet!
A szabványos, hibamentes weboldalak, gyorsabb megjelenést biztosítanak, keresőoptimalizálás egyik pillére!
Büszkék vagyunk rá, hogy a HW+ CMS a W3C szabványnak megfelel!
Szabványosságot itt lehet ellenőrizni https://validator.w3.org/

W3C-ben is ellenőriz a HW Plus CMS rendeszere

A belső link és tartalmi hálózat fontos eleme a keresőoptimalizálásnak. Vannak olyan menüpontok, tartalmak, amelyek a weboldal egészére nézve nem hasznos tartalmak. Ezeket a tartalmakat ki lehet zárni, hogy a Google rangsorolja, és ez alapján állítson ki minőségi mutatót a weboldalról. További részleteket itt olvashat keresőoptimalizál a gyakorlatban

A Google Panda megjelenésével, fontossá vált, hogy a tartalom építésekor milyen hosszúságban mennyi szóból építünk fel egy tartalmat. Ebben segít a szószámláló modul. Bővebben a funkcióról itt olvashat

Képek tömörítése rendkívül fontos momentuma a keresőoptimalizálásnak, és a weboldal sebességének. A HW Plus CMS beépített képtömörítőével gyorsan és hatékonyan tömörítheti és méretezheti a képekeit.

További részleteket itt olvashat: a Hatékony képtömörítés a HW Plus CMS rendszerben

A HW Plus CMS rendszer segítségével, egyszerűen és könnyedén kezelheti a 301-es átirányításokat. Ha elköltöztetett egy menüpontot másik weboldalra, vagy más menüpont alá, egyszerűen, tudja a látogatót a helyére irányítani, hogy ne kapjon 404-es azaz a tartalom nem létezik hibát!
Továbbá az átirányítások menüben folyamatosan nyomon követheti azt, hogy a látogatók, milyen 404-es oldalra érkeznek. Ennek a segítségével, nyomon követheti, megszűnt tartalmai és képeit, és ha kell azonnal elvégezhet egy 301-es átirányítást!

A robots.txt fájl tájékoztatja a keresőmotorok feltérképező robotjait, hogy melyek azok az oldalak és fájlok, amelyeket lekérhetnek webhelyéről, vagy melyek azok, amelyeket nem.
A robots.txt fájt az adminisztrációs rendszerből tudja szerkeszteni!

A .htaccess egy könyvtárszintű konfigurációs fájl. A beleírt parancsok arra a mappára, valamint azok almappáira vonatkoznak, amelyekben az adott .htaccess fájl megtalálható. Az itt módosítható .htaccess a gyökérben található így a teljes weboldal működésére vonatkozik! A .htaccess fájl rendkívül hasznos eszköz a webfejlesztők és a weboldalakat üzemeltetők és a SEO szakértők számára.

A HW Plus CMS-ben minden tartalmat és menüpontot külön lehet elemezni egy beépített SEO analizáló eszközzel. A SEO eszköz 22 feltétel szerint ellenőrzi a menüpontot és vele együtt a tartalmat. Segítségével, a felhasználó egyszerűen ellenőrizheti és javíthatja a SEO hibákat.

Többféleképen lehet duplázott tartalmakat létrehozni, ami a Google szemében hibának minősül és büntetheti is a weboldalt miatta. Duplikált tartalom létrejöhet pl. úgy, hogy ugyan azt a tartalmat megjeleníti más menüpontban is, vagy valamilyen tartalmat más weboldalról másolt, pl. egy Önről megjelentetett cikket. Ha bármilyen módon duplikált tartalom jön létre, akkor az eredetiről értesíteni kell a Google robotot, és meg kell neki mondani, hogy melyik a másolat. A HW Plus CMS tartalomkezelőben megadhatja és megmutathatja a Googlenek, mi az duplikált tartarom eredetije! Továbbá a másolt tartalmat NOINDEXRE is érdemes tenni, hogy ne rontsuk, a Google feltérképezési büdzséjét. Ezt pedig vagy a tartalom vagy a menüpont beállításaiban teheti meg!

Ha egy weboldal több nyelvi verziójával rendelkezik és a nyelvi verziók az eredeti másolata, vagyis fordítása a régiókra vonatkozóan, tájékoztatni kell a Google-t. Ha így tesz, akkor a Google tudni fogja, hogy például a főoldalának mi az angol vagy a német nyelvi verziója. Ha a felhasználó a Googleban keres és be tudja azonosítani a felhasználó nyelvét akkor a megfelelő nyelvi verzióra irányíthatja a felhasználókat a HREFLANG nyelvi beállításai alapján!

Beépítésre került a Google cégem vélemények modul. Oldalsáv esetén a modul aktiválható. Aktiválás után, megjelennek a Google Cégem értékelések, és akár értékeltetni is lehet a rendszerben!

Bejelentkezés és egyedi adminisztrációs jogosultságok - SMS autentikációAz adminisztrációs rendszer fejlesztése közben nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra. Az egyedi rendszer előnye, hogy a forráskód és a hozzá tartozó adatbázis struktúrák és titkosítások nem nyilvánosak, ezért a rendszer feltörése, vagy az ebből származó esetleges adatvesztés mértéke csekély. A bejelentkezés két szinten történik. Olyan jelszó tárolási technológiát alkalmazunk amely webes szinten jelenleg a legbiztonságosabb és korszerűbb. Vannak ügyfeleink, akik további biztonsági belépést szerettek volna, ezért SMS hitelesítéssel történő belépés is lehetséges, külön díj ellenében. A CMS rendszernek több kezelője is lehet, akik más-más modulokat érnek el. A kezelőkhöz menüpontokat rendelhet amelyeket elérhetnek. Ha nincs a menüpont hozzárendelve felhasználóhoz, az a kezelő saját felületén nem látszik, és a link birtokában sem hívható meg.

HW+ CMS adminisztrációAz oldalhoz tartozik egy adminisztrációs felület. Egy felhasználónév és egy jelszó segítségével belépve, szinte a teljes weboldal tartalma adminisztrálható. Új menüpontot hozhatnak létre vagy törölhetnek, új cikket, blogot szerkeszthetnek és közölhetnek a weboldalon, mindezt programozói tudás nélkül.

A Content Management System egy tartalomkezelő rendszer, amely egy önállóan frissíthető honlap. A CMS (tartalomkezelő) rendszer feladata, hogy egy adminisztrációs felületen a tulajdonos által könnyen módosítható legyen a weboldal. Rendszerünk kialakításánál nagy figyelmet szenteltünk az egyszerű kezelhetőségre és az utólagos bővítésre. Az adminisztrációs felületre belépve új menüpontokat, a menüpontokhoz új tartalmakat csatolhat. A tartalmakat egy szövegszerkesztő segítségével készítheti el, amely elemeiben hasonlít a Microsoft World szövegszerkesztő kezelőfelületéhez. A kezelőfelület platform független így nem csak Microsoft Windows operációs rendszereken használható hanem Mac vagy Linuxos környezetben is.


A tartalom - annak begépelése és mentése után - azonnal megjelenik a weboldalon. Rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, így megfelel a jelenlegi keresőoptimalizálási és a W3C programozói szabványainak, elvárásainak.

HW+ CMS nemüpontok kezeléseA menüpontok menüben adhatunk új menüpontot weboldalunkhoz, létrehozott tartalmat csatolhatunk hozzá, közzétehetjük, vagy visszavonhatjuk a közzétételt. Az egyes menüpontokhoz egyedi modulokat rendelhetünk hozzá, a menüpontot kitehetjük láblécbe, valamint a menüket főoldali cimkével láthatunk el.

A menüpontokhoz egyedi képeket társíthatunk, melyek akár a weboldalon, akár pedig megosztáskor a közösségi média oldalak vezető képei lehetnek az aktuális menüre bontva. A rendszerbe 3 mélységig tetszőleges számú menüpontot adhatunk hozzá, továbbá beállíthatjuk, hogy a menüpontok milyen sorrendben helyezkedjenek el a weboldalon.

A menüpontokat és tartalmakat akár Drag and Drop segítségével is sorba rendezheti.

 

A Google keresési algoritmusa folyamatosan fejlődik. Mára már nem elegendő egy weboldal rendszer és pár kulcsszó. A folyamatos tartalom fejlesztés lett a mérvadó, így a bloggolás kihagyhatatlan. A HWPLUS CMS a blogolásra is lehetőséget nyújt, széles beállítási lehetőségekkel. A blog is teljes mértékben kompatibilis a Google által előírt strukturált adatokkal. Ha létrehoz egy cikket, automatikusan létre jönnek hozzá a strukturált adatok is. A hírekhez rendelhetünk külön tartalom szerkesztőket. Ha egy cikknek megjelölt szerzője van, a Google sokkal nagyobb bizalmat nyilvánít a tartalomnak. Minden bejegyzéshez két dátum tartozik, a létrehozás és az utolsó módosítás dátuma. A Google értékeli, ha egy cikk friss. Így, ha frissít egy cikket és menti, akkor a módosítás dátuma változik. A keresőrobotok ezeket a változásokat érzékelik és feldolgozzák az adatbázisukba.

Minden cikkhez, bloghoz egyedi címkéket lehet rendelni. A címkék segítségével csoportokba lehet rendezni a bejegyzéseket. A címke csoportok külön linken is elérhetők, így a CMS rendszer akár csoportosítva is meg tudja jelentetni a felhasználóknak a bejegyzéseket. A címke oldalak is megkapták a menüpontok SEO beállításait, akár a címkeoldalaknak külön leírást adhat és külön keresőoptimalizálhatja. Ha egy-egy gyengébb címkeoldal létrejött, akkor arra is van lehetősége, hogy NOINDEX-el ellássa. Erre azért van szükség, mert a Google azt is értékeli, ha a keresőrobotot nem terheljük felesleges feltérképezéssel, olyan tartalmaknál, amelyek potenciálisan nem segítenek a keresőoptimalizálásban.

Az időzített megjelenés segítségével, Ön előre is megírhatja a bejegyzéseit, és azt időzítve jelentetheti meg a látogatóinak. Így legyen akár egy cikksorozat, vagy valamilyen marketing anyag, könnyedén Összehangolhatja más marketing eszközeivel. A bejegyzés csak abban az esetben jelenik meg, ha a publikálás dátuma megegyezik vagy nagyobb, mint a beállított érték.

Minden egyes tartalomra bekapcsolható az olvasók által javasolt véleményezés. Ezek az értékelések akár a Google keresési találataiba is bekerülhetnek. A keresési találatokban való megjelenés nagyobb átkattintást eredményez. Bekapcsolása javasolt, mert egy nagyon jó marketing eszköz!

A CMS rendszer minden tartalom mentéskor elvégez az aktuális állapotról egy biztonsági mentést, amit a biztonsági mentés menüpontban találhatunk meg. Ezeket böngészhetjük is, és kimásolhatunk belőle egy-egy már kitörölt tartalmat, vagy tartalom szerkesztésekor egy legördülő menüből választhat az adott tartalomra vonatkozóan a biztonsági mentések közül dátumra kattintva

HW+ CMS rendszer fotógalériaA fotógalériát a tartalmakhoz, menüpontokhoz lehet csatolni, így színesebbé tehetjük őket. A fotógaléria kategorizálható és önmagában is aktiválható a menükben.

A képek sorrendje tetszőlegesen változtatható, - valamint a SEO szempontból kiemelkedően fontos - egyedi, vagy csoportos ALT és TITLE jelölőkkel láthatjuk el.

A képeket a galériákba akár drag 'n drop technológiával is kitallózhatjuk saját számítógépünkről, így csoportosan, egyszerre nagyobb mennyiségű képet is betölthetünk a rendszerbe.

HW+ CMS közöségi média kezelésA weboldalhoz önállóan rendelhetünk hozzá közösségi média elemeket amelyeket a közösségi média menüpontban tehetünk meg. Mentés és aktiválás után a rendszer a láblécbe automatikusan beilleszti az általunk választott ikonnal együtt. A közösségi média linkjeit, szabványosan ellátja a rendszer a keresőoptimalizálási tagekkel!

HW+ CMS kapcsolat modulA kapcsolat menüpontban tudjuk testre szabni az összes elérhetőségünket, és megjelentetni az ügyfél számára.

Ha címet ad meg, akkor a rendszer automatikusan egy Google térképpel fogja azt megjelentetni.

Rengeteg céges adat hozzáadható, térképpel nyitvatartással egyedi ürlappal, leírással együtt!

Az ürlapok programozása az egyik leg költségesebb eleme a weboldal készítésnek! HW+ CMS - egyedi űrlap készítésAz űrlapokat a kapcsolati modul is használja. Egyedileg szabhatjuk testre, hogy egy-egy űrlapban milyen kérdéseket teszünk fel az ügyfél számára. Több űrlap is létrehozható a HW+ CMS rendszerben és akár minden menüpontban más-más űrlapot jelentethetünk meg.

Az űrlapok részei lehetnek:

 • E-mail cím
 • Név
 • Telefonszám
 • Cím (irányítószám, város, utca / házszám)
 • Dátum + idő
 • Dátum + idő (tól-ig)
 • Beviteli mező
 • Szövegdoboz
 • Legördülő lista
 • Feleletválasztó
 • Jelölő négyzet
 • Feltöltő mező
 • Cím / Elválasztó

 

Minden űrlapot más-más és több e-mail címmel láthatunk el. Amikor az ügyfél kitölt egy általunk elkészített űrlapot, az adatok megjelennek az adminisztrációs felületen is a beérkezett üzenetek menüpontban továbbá Ön és az ügyfél számára is e-mailben küldi ki a rendszer. Az ügyfél egy e-mailes visszaigazolást is kap a feltett kérdéséről. Az automatikus válaszlevél funkcióhoz a szöveget szintén a CMS rendszerben adhatjuk meg, űrlaponként. Az űrlapok SPAM védelméről a Google reCAPTCHA gondoskodik, amely minden űrlapba automatikusan beépül.

A HW+HW+ CMS rendszer F.A.Q. / GY.I.K. modul CMS rendszer tartalmaz egy gyakori kérdések modult is. Vannak olyan szolgáltatás körök, amelyhez nagyon kérdés társulhat a felhasználók részéről. Ezeket a kérdés köröket lehet megválaszolni a FAQ modul segítségével. Korlátlan mennyiségű kategóriát, és korlátlan mennyiségű kérdés / válasz írható meg, amely gyűjtve bekerülhet egy menüpontba de akár egy-egy kategória külön-külön is kiválasztható menüpontonként, a teljeskörű ügyféltájékoztatás érdekében.

HW+ CMS munkatársak modulA munkatársak modul segítségével könnyen feltüntethetjük a vállalati struktúrát, képet, elérhetőségi adatokat és bemutatkozást rendelhetünk a dolgozókhoz. A munkatársakat egyedi címkével ellátott beosztásokkal tudjuk ellátni, valamint kategorizálni őket.

A korszerű weboldalak megjelenítésére szolgálnak a váltóképek. Ezek a képek egymás után animációval egybefűzve váltakoznak a weboldalon. A váltóképekhez rendelhetünk egyedi szöveget vagy akár további tartalomra mutató linkeket is.  A HWPLUS CMS rendszer része, de nem minden grafika igényli a váltóképes megjelenést.

Az ügyfelek véleménye a cégről egy fontos elem, mivel az egyén jó visszaigazolása könnyebb döntést eredményez a szolgáltatás igénybevételekor. Az ügyfelek a weboldalon keresztül nem tudnak véleményt írni, viszont az ügyfelek véleményeit az adminisztrációs rendszeren keresztül fel tudjuk tölteni. A vélemények menüponthoz, vagy főoldali kiemelt blokkba tehető.

A referencia modul segítségével könnyedén és gyorsan feldolgozható a referenciák. A referenciák nem csak képekkel, hanem szöveges tartalommal dátummal is elláthatunk. A referenciák is kategorzzálhatóak, és tartalomhoz csatolhatóak!

A letölthető dokumentumok egyszerű megoldást nyújt a dokumentumok kezelésére.
Pár kattintással feltölthetőek a dokumentumok, képek, és szöveg is rendelhető hozzá!

A reszponzív weboldalakban nagyon nehéz kezelni a táblázatokat, hogy az összenyomható, és szép is legyen.
Több ügyfelünk igénye volt, hogy egy könnyedén szerkeszthető árlistára lenne szükségük, úgy hogy akár több tartalomba is kitehető legyen, és egy ár módosításával minden oldalon módosuljon! A kéréseknek eleget tettünk, és a HW+ CMS rendszerébe lefejlesztettük az árlista modult, amiben a kéréseknek megfelelően, kategorizálva, lehet árlistákat feltölteni!

A PopUp ablakok segítségével, egyszerűen és gyorsan kezelhetők figyelmeztető hirdetések.
Beállíthatjuk, hogy oldal elhagyására, oldalra érkezésre jelenjen meg a felugró ablak, beállíthatjuk azt is, hogy mindig megjelenjen, vagy csak egyszer egy ügyfélnek. Egyszerűen kezelhető, és a weboldal bármely oldalához hozzá rendelhető a felugró ablak!
A felugró ablakokat úgy programoztuk le, hogy az kompatibilis a Google szabályrendszerével, így véletlenül sem fordulhat elő, hogy ezért tiltást kapjon a weboldal!

A kereső modul segítségével gyorsabban megtalálható a felhasználók által a tartalom. A tartalmak keresése három faktoros rangsorolással történik, ami pontosítja, valamint rendezi a keresési eredményeket a felhasználó számára.

Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendelete (GDPR).
Minden üzenetküldőhöz regisztrációs modulhoz, újonnan érkezőnek meg kell mutatni, hol érhető el az Á.SZ.F, és az adatkezelési tájékoztató!
A GDPR modul segítségével testre szabható, és EU-s szabályozásnak is megfelelővé tehető a weboldal!


Kapcsolódó cikkek


Az Ön sikere, a mi sikerünk is...

Letisztult, egyedi, reszponzív, korszerű megjelenésű weboldal készítés egyedi CMS rendszerrel.

Keressen minket bizalommal.

Árajánlatkérés