Weboldal készítés Budapest

 

Egyedi weboldal készítés, céges honlapkészítés Budapesten

 

Mikor lehet szükséged a HW Online-ra, és a weblapkészítés szolgáltatásunkra?

 

 

Weboldal készítés Budapest

 

 Ha egy kreatív megoldásokat kínáló csapaptot keresel
 Ha egy megbízható weboldal készítő céget keresel
 Ha szeretnéd, hogy határidőre kész legyen oldalad
 Ha szaktudást szeretnél és nem csak a szomszéd Pistikét
 Ha egy kézben akarod tartani az online marketinged
 Ha az igenek kellenek a "nem lehet helyett"
 Ha nem az olcsó, silány minőséget keresed, hanem a szakértelmet

 

Tarts velem,
olvasd végig cikkünket, biztos vagyok benne, hogy a helyes döntést fogod meghozni a weboldal készítő cég kiválasztásában!

 

 

Ügyfeleink véleménye akiknek már készítettünk weboldalt

Weboldal készítés Budapest

 

Weboldal készítés Budapest

 

Weboldal készítés Budapest

 

További véleményekre vagy kíváncsi? Tekintsd meg a Google térképen.

 

Kérj egy árajánlatot most!

 

HWONLINE Online Marketing tanácsadó Budapest

 

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk weboldal készítés, és online marketing terén. Célunk nem a tömegtermelés, hanem a szolgáltatások, a honlapkészítés és az ügyfélkezelés minősége. Olyan tartalomkezelőt alkottunk meg amellyel egy magyar KKV az online piactérben könnyedén érvényesülhet.

Minden ember és vállalkozás más és más ezért a weboldal készítésben is alkalmazkodni kell az igényekhez.

A weboldal készítést sem lehet sablonosítani, mivel a kitűzött értékesítési elvek, célok még konkurens weboldalakon sem egyformák. Sajnos szakmánkban erősen tapasztaljuk, hogy nem a minőség, hanem a mennyiség ad célt, ezért rosszul felépített honlapok tömkelegével találkozunk nap mint nap. Olyan szolgáltatás csomagokat, honlap rendszert biztosítsunk ügyfeleinknek, amely egy weboldal kialakítását nem költségre, hanem beruházásra, nyereségre alakítja.

Hwonline - Weboldal készítés, honlapkészítés Budapest

 

Mi nem csak egy honlapot készítünk vállalkozásod számára!

CMS rendszerünk technikai keresőoptimalizálását a lehető legmagasabb szintre emeltük, azokból a publikus információkból amelyet a Google nyilvánosan megoszt. Folyamatos képzéseken szemináriumokon veszünk részt, hogy ügyfeleinknek mindig aktuális tanácsokkal tudjunk szolgálni, és a honlapkészítésben kamatoztatni.

 

De ez nem elég a jó rangsoroláshoz a Google keresőrendszerében!

Nem tudunk mi mindent megoldani, együtt kell dolgoznunk ahhoz, hogy sikeres legyen a honlapkészítés. A munkánkhoz tartozik, hogy folyamatosan képezzük magunkat keresőoptimalizálás terán, az online marketingben, hogy a honlapkészítéskészítés után segítséget tudjuk nyújtani ügyfeleinknek. Blogunkban számos olyan publikációt találsz, amelyek elolvasásával, olyan tudásra tehetsz szert, hogy optimalizáltabbá váljon weboldalad.


Ha ügyfeleinknek segítségre van szüksége a keresőoptimalizálásban, INGYEN szívesen fogadjuk, és lépésről lépésre elmagyarázzuk mit kell tennie ahhoz, hogy weboldala megtalálható legyen a Google keresőjében.

 

 

Mi a különbség honlap készítő és honlap készítő között?

 

 

Weblap készítő manapság sajnos már bárki lehet. A weboldal készítés technológiája már olyan mértékben fejlett, hogy pár kattintással létrehozható. Szeretünk mindent olcsón, a legkevesebb befektetett energiával vagy munkával megszerezni, ahogy sajnos a céges weboldalt is. Pedig a honlapkészítés egy szakma, amely éveken keresztüli tanulással, és továbbképzéssel jár, hogy olyan szolgáltatást nyújthassunk az ügyfélnek, ami számára a weboldal készítést nem költséggé, hanem bevétel termelővé teszi! Egy honlapnak nem csak az a lényege, hogy működjön, hanem úgy működjön, hogy az az adott vállalkozásnak a keresőoptimalizálását, marketingjét és ezzel együtt az eladást segítse!

 

 

Háromfajta honlap készítővel szeretnélek megismertetni!
Ez a három típusú weblap készítő cég jellemző a mai magyarországi piacra.

 

01 "WordPress huszárok” Wordpress weboldal készítés

A WordPress egy ingyenesen letölthető CMS azaz tartalom kezelő rendszer. Letöltés után csak telepíteni kell a webszerverre és máris használható. A weboldal telepítése nem több mint 10 perc „munka”. Ennek lentebb lesz jelnetősége ahol a honlapkészítés árait foglaljuk össze. Az ingyenes nyilt forráskódú és a zárt forráskódú tartalomkezelő rendszerekről egy bővebb cikket jelentettünk meg: Mi az a CMS? CMS rendszerek összehasonlítása

Először egy kis történet, ennek a website készítő csoportnak a megismeréséhez.

 

Ügyfelünk elmondása egy tárgyalás alkalmával

Már három weboldalkészítő céggel égettük meg magunkat. A legutolsónál kaptunk egy WordPress-t. Átadáskor mondtam nekik, hogy az egyik modul működése nem olyan mint amit elmondtunk. A válsz csak annyi volt, ehhez programozó kell!

WordPress weboldal készítő, honlapkészítés, Weboldal készítés Budapest

Sajnos effajta honlapkészítőkkel van tele a piac, nyomják le az árakat, és ontják magamból az elégedetlen ügyfelet. Semmi máshoz nem értenek, csak és kizárólag ahhoz, hogy feltelepítenek a WordPress weboldal rendszert, rátesznek jobb esetben egy fizetős jól kidolgozott sablont (bár ez nagyon ritka jobban szeretik ha az a pénz is a zsebükben marad), és kész a weboldal.

A webdesign tervezés illetve a konkrét design kialakítás a webergonómaia mellékes. Szakértelmük nem tejed ki egy megjelenés teljeskörű kialakításához, átprogramozásához.

Pedig a webdesign letisztúlstága, használhatósága az egyik legfontosabb kritérium a jó konverziók elérésében.

Sajnos ennek a WP sablonos weboldalkészítő csoportnak néha bejön, belenyúlnak egy-egy pluginnal, vagy a honlap szerkesztőke van olyan felkészült a tartalom szövegezésben és menü kialakításban (ami ritka), hogy önmagától jó tartalmakat ír, linkmarketinggel ezért „előre” kerül a Google találati listáján.

A tapasztalat az, hogy az esetek 99%-ban a WordPress huszárok ügyfelei lesznek a legcsalódottabbak, szkeptikusabbak, a weboldal használatában, és értékében!

Messziről kerülni kell az ilyen honlap készítő cégeket!

 

02 Jó az úgy, működik... honlapkészítők

A jelmondatuk "Jó az úgy, működik..."


A második webolap készítő csoport, aki ért a programozáshoz, de sehogy nem képezi magát. Tud programozni, de fogalma sincs arról, hogy kell megírni egy kódot ahhoz, hogy keresőoptimalizált legyen. Képtelen SEO tanácsokat adni, átadják úgy az ügyfélnek a weboldalt, hogy egy betű sincs feltöltve, mert ezt úgyis a megbízó tölti majd fel tartalommal. Összerakják mindenféle modulból, előre megírt scriptekből az oldalt, de nem számít nekik a szabványosság, sebesség, keresőoptimalizálás. Egy dolog lebeg a szemük elött, hogy jó az úgy működik, ez a lényeg, a megrendelő úgysem ért hozzá és megfizeti a weboldal árát.

Sajnos ilyen csoporttal is összehozott az élet, és sajnos nem csak engem, hanem meglévő ügyfeleinket is.
Ezt a két csoportot egyszerűen nem tudom weblap készítőknek hívni, ugyanis a honlapkészítés nem abból áll, hogy összeszórnak valamit, majd ezt értékesítik az ügyfélnek, kihasználva azt, hogy nem ért sem a honlapkészítéshez sem az online marketinghez!

 

03 A profi weboldal készítő cégek

A harmadik csoport, amibe mi is büszkén tartozunk, lehet akár WordPress-s vagy egyedi fejlesztéssel dolgozó. Itt át tudjuk programozni a WordPrest-t, tudunk hozzá modult fejleszteni, vagy egyedi rendszer keretében dolgozni. Ezek a honlap készítő cégek folyamatosan képezik magukat, szemináriumokra, továbbképzésekre járnak, és hasznosítja azt munkája során!

Érti és alkalmazza a technikai SEO-t, szempont a munkájukban, hogy a weboldal bevétel termelő legyen az ügyfélnek, és minden lehetséges eszközt bevetnek a kereteken belül, ami segíti a weboldal fejlődését.

Ha hozzánk betérsz, nem azt kérdezzük tőled milyen weboldalt szeretnél, hanem azt, mivel foglalkozol, mit csinál a konkurencia, és ez alapján mi ötleteljük ki a weboldal működését, elmagyarázva azt, mi-mire lesz alkalmas, és milyen marketinget lehet rá alkalmazni. Ugyan is nem szabad elfelejteni, hogy a weboldalt marketingre és bevétel szerzésre használjuk, nem pedig arra hogy az internet egyik dísze legyen.

Profi weboldal készítés

Esetünkben, ugyan azt az egyedi saját fejlesztésű tartalomkezelő motort (CMS) használjuk weboldalainkhoz, mint amit te kapsz. A HWONLINE soha nem dolgozott ingyenes rendszerekkel, és soha nem is fog, mert elveinkkel szemben áll! Jelenleg 13 honlapot tartunk fent, A-B tesztelésre, különböző forráskódbeli optimalizálások eredményességének vizsgálatára. Ami beválik, azt építjük bele a HW Plus CMS rendszerbe.

Céges weboldal készítés ár

 

A képzések a tesztelések, fejlesztések időbe kerülnek, ezt nem csinálja meg helyettünk senki. Ezt a ráfordított időt szaktudást valakinek meg kell fizetni, Ő pedig a megrendelő. Mi a komplex szaktudásunkat adjuk az ügyfélnek a pénzéért, nem pedig egy ingyenesen letölthető honlapot! Ezért nem lehet árban felvenni a versenyt, egy 50-80 ezer Ft-os "weboldal készítővel".

HW PLUS CMS magyar fejlezstésű egyedi CMS

Az ügyfelek nagytöbbsége teljesen tájékozatlan, (aminek így is kell lennie, hiszen ez egy szakma) a későbbiekben fogja kárát látni annak, amit nem fordított rá arra, hogy a megfelelő weboldal készítőket találja meg.

Sajnos különböző fórumokon, és tárgyalásokon is sokszor halljuk és olvassuk, hogy azt a kritikán aluli minőséget, jóval magasabb áron kapták meg, mint amiért mi dolgozunk, és komplex segítséget nyújtunk az internetes marketingben! 

Mennyibe kerül a weboldalkészítés?

Konkurenciáink árait elemezve egy ingyenesen letölthető CMS rendszerrel való árképzés sok esetben drágább ár fekvésű, mint az egyeid zárt forrású HW Plus CMS. Ha olyan weblap készítő céget választasz, aki ingyenes rendszerekkel dolgozik, egy olyan szoftverért fizetsz, ami alapból ingyenes, és a weblap készítő cégnek szinte semmi munkája nincs vele. Arról pedig még szó sem esett, ha használható kiegészítőket szeretnél a weboldalba integrálni, azok havi vagy éves díjjazásúak.

Nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást, szakértelmet kapsz a weboldalad mellé. Csapatunk több mint 10 éve fejleszti a HW PLUS CMS-t, a általad is szerkeszthető, tartalom kezelő szoftverét és mindig a legfrissebb verziót kínálja a honlapkészítésnél. A weboldal motorját folyamatosan fejlesztjük és alakítjuk a mindenkori keresőoptimalizálási elvárásoknak megfelelően. A kezelőfelületét úgy dolgozzuk ki, hogy a felhasználásban is minél egyszerűbb legyen ügyfeleink számára a felhasználás.

 

Három példát sorolunk fel, amiben a weboldal péztemetővé válhat!

 

01 Ingyenes weboldal készítés, ingyen weboldal

Készítse el ingyen weboldalát, most!


Sokszor olvashatjuk ezt a szlogent, ha weboldal készítésre keresünk a internetes keresőmotorok valamelyikén.

Tényleg ingyenes?

Az ingyen weblap készítés addig van ingyen, amíg nem akarunk az összelegózható weboldal rendszerhez valami szolgáltatást, vagy használható kiegészítőket rendelni. Hamar kiderül, hogy az az ingyenesség 5-6.000 Ft havonta, ami éves szinten 72.000 Ft és nem számoltuk bele a különböző extrákat. Van olyan ügyfelünk, aki "ingyen céges weboldalt készített", havi szinten 14.000 Ft-ot fizetett ki érte!

A hangzatos ingyenesség mellé megkapunk egy kritikán aluli forráskódot valamint egy lassú weboldalt.
Tételezzük fel, hogy Ön hatékonyan autodidakta módon tudja képezni magát a keresőoptimalizálásban és az online marketingben.

Mennyibe kerül az Ön ideje, hogy képzi magát?

Ahhoz, hogy gyakorlatot szerezzen abban, hogy a sok hamis információból leszűrje azt amire szüksége van, hetek, hónapok telnek el. Egy-egy témába beleásnia magát szintén, és még hasznosítani is kell.

Tételezzük fel az Ön ideje, óránként 5.000 Ft-ot ér.

Amennyiben napi 2 órát tudott foglalkozni a weboldal marketingjével és ezt 40 munkanapon, azaz két hónapon keresztül tette, akkor az Önnek

400.000 Ft-ba került + az ingyen weboldal.

Pedig a kérdésére megkaphatta volna a válaszokat egy jó weboldal készítő cégnél is, akár azonnal!

 

02 Üzleti weboldal készítés ingyenes CMS rendszerekkel

Fentebb már írtunk a WordPress huszárokról, és most lássuk az anyagiakat is!
Egy konurenciánktól hozott ár és szolgáltatás: üzleti weboldal 190.000 Ft, nincs adminisztációs felület, maximum 10 menüpont maximum 50 kép a fotógalériába.

(Itt megjegyezném, hogy a weboldalhoz van adminisztrációs felület mivel ez a weboldal is WP, de csak így tudja korlátozni a 10 menüt.)

A hozzá nem értők belőtték a piaci árakat 100.000 és 500.000 Ft közé úgy, hogy a megrendelő korlátozva van, és egy ingyenes rendszert kap a kezébe. Ha többet szeretne az már nagyságrendi ugrás az anyagiakban. Többször találkoztunk 400 -800 ezer Ft ért elkészített WP, drupal, joomla oldallal ami az alap beállításokat tartalmazta, nem volt benne semmi a keresőoptimalizálást vagy az online marketinget profin segítő plugin, és még a sablonja is ingyenes volt.

A leírtak alapján, érdemes kicsit jobban feltérképezni, mit is biztosítanak a weboldal készítő cégek, a kifizetett összegért, mert nem minden arany ami fénylik.

 

03 Profi honlapkészítők

Természetesen az egyedi igények, miatt a profi honlap készítőknél is elszaladhatnak az árak, de meggondolandó, hogy az egyedi rendszerrel dolgozó cégek szolgáltatásaikkal együtt jóval olcsóbbak mint azok akik összeraknak egy ingyenes rendszert! Komplexebben tudják átgondolni a szükségleteket. A valós igényeknek megfelelő árajánlatot, és továbbfejleszthető rendszert fognak biztosítani.

 

Mielőtt kiválasztanának valakit akivel a website-ot szeretnénk elkészíteni érdemes jól körülnézni és összevetni az árajánlatokat, szolgáltatásokat. Ne minden esetben a honlap készítés ára legyen a döntő tényező, mert a mai honlapkészítő cégek felhozatalában könnyű melléfogni, akár csak a fentebb leírtak alapján. Pár szempontot felsorolunk, ami segíthet a döntésben!

 

Weboldalkészítő cég kiválasztásának szempontjai lehetnek


 •  Az árajánlat mennyire informatív, és egyértelmű.
 •  Személyes találkozót az irodájukban lehet-e kérni.
 •  Milyen rendszerrel építik a weboldalakat. Ingyenes vagy egyedi fejlesztésű CMS.
 •  Mire számíthatnak, milyen további segítséget kapnak weblap készítés után.
 •  Bemutatnak-e önöknek egy tartalom kezelést.
 •  Fel lehet e hívni egy két ügyfelüket, hogy elmondják a tapasztalatokat.
 •  Tárgyalás alatt megoldást adnak a problémákra, vagy csak weboldalakt akarnak értékesíteni.
 •  Ha ingyenes rendszerekkel dolgoznak, és bármilyen átalakítást kérnek azt el tudják-e végezni.
 •  Ellenőrizzenek le pár oldalukat, SEO tesztelő eszközökön, és W3C tesztelőn.

 

Fontos tudni: a WEBOLDAL BEFEKTETÉS! Befektetéseinktől joggal várható el, hogy megtérüljenek és hasznot termeljenek, de ez nem hullik az ölünkbe. A weboldal életében számos dologra kell odafigyelni, hogy ne csak egy oldal legyen a sok közül, hanem megtalálható legyen a keresőkben, látogatókat hozzon, dolgozzon a nap 24 órájában, PÉNZT termeljen!

 

 

A befektetés és a bevétel között az a nagy különbség, hogy az előbbit mindenki sajnálja, az utóbbit pedig mindenki irigyli.

 

 

A weboldal és a nyereség

 

Ez a legfontosabb célkitűzése a létrehozott weboldalnak.
Ha nem termel nyereséget, nem jelenítik meg a keresőkben, nem mutatja meg a szolgáltatásaikat a látogatónak, akkor a fejlesztési költség, a belefektetett munkaórák, csak kidobott pénz!

 

A weboldalkészítésre beruházásként kell tekinteni, nem pedig költségként!

 

Ma már az a vállalkozás amely nem folytat online marketinget, nincs weboldala, nem látható a keresőmotorokban, teljesen kimarad az online piaci szegmensből.

A magyarországi online kiskereskedelmi forgalom 2019-ben elérte a 781 milliárd forintot, ez több mint 17 százalékos növekedést jelent a 2018-as évhez képest. Egy online vásárlás átlagos értéke 15.400 Ft.

Ez a forgalom, és vásárlási érték évről évre nő. Az okostelefonok térhódításával még nagyobb jelentősége lett annak, hogy legalább egy céges bemutatkozó honlap álljon rendelkezésére a vállalkozásnak és ha van, az korszerű legyen, feleljen meg a látogatók és a keresők követelményeinek.

 

A HWONLINE ezért jó választás Önnek!

Segítünk Önnek abban, hogy a honlapkészítés ne kiadás, hanem megtérülő befektetés legyen!

 

 

Régi weboldalak felújításával történő látogatottság és bevétel növelés

 

Több cikkünk is megjelent arról, hogy mennyire átalakult a vásárlói kultúra, és mielőtt a felhasználók megrendelnek egy szolgáltatást, egy terméket, előbb az interneten kutakodnak, hogy hol olcsóbb, hol kapnak nagyobb értéket a pénzükért, esetleg hol kapható a termék vagy a szolgáltatás.

Online marketing és korszerű honlap nélkül, a vállalkozás internetes jelenléte egyenlő a nullával. A vásárlók, és így a bevétel hatalmas hányadától esnek el, csak azért, mert nem foglalkoznak a weboldallal, vagy valamilyen ingyenes honlaprendszerben dolgoznak, vagy úgy gondolják, hogy az online marketinghez mindenki ért, és tanácsadás szakértők bevonása nélkül próbálnak - vagy nem próbálnak érvényesülni az online világban.

Megéri e a régi weboldalt felújítani?

A saját ügyfeleink közül hozunk példát. Rosszul felépített weboldal látogatottsági statisztikáját mutatjuk be 1 éves intervallumban.

Látogatottsági statisztika
Weboldal statisztika átalakítás után


Jól látszik, hogy hiába volt egy Wordpress weboldaluk az adott cégnek, a látogatottsági statisztikája egyenlő volt a nullával. Néha napján kósza 1-2 felhasználó rátalált a weboldalra. 2018 decemberében kaptuk meg a megbiztatást, hogy weboldaluk kerüljön át a HW Plus CMS tartalomkezelő rendszerére, és alkalmazzunk a keretekhez mérten egy alacsony költségvetésű online marketinget. 2019 január 28-án a weboldal ötvenszeresét hozta az eredeti látogatottságnak, és ehhez mérten megugrott a bevétel is.


Második statisztikai példánkban is jól látszik, hogy egy weboldal rendszer cserével, és keresőoptimalizálással is szép eredményeket lehet elérni.

 

Látogatottsági statisztika
Látogatottsági statisztika weboldal átalakítása után

 

Pályázatos honlapkészítés

 

 

A mikró, kis és középvállalkozások egyre több lehetőségeket kapnak a vissza nem terítendő pályázatokra való jelentkezésre weboldal készítésben is.
A mikró és a kisvállalkozói réteg még túlnyomó részben középkorú korosztály kezében van, és sajnos ez az a korosztály, ami a legcsekélyebb mértékben fejlődik informatikai téren. Ezért a pályázatok nagyrésze informatikai fejlesztésre használható fel. A pályázatok lehetőséget biztosítanak a felzárkózásra és a szélesebb piaci réteg elérésére.

Pályázat honlapkészítés
Pályázatos weboldal készítés

Informatikai fejlesztés nem csak számítógépes beruházásokból áll, hanem a weboldalból, vállalatirányító rendszerekből, és online marketingből.
Ezek azok a fejlesztések, amelyek hatékonyabbá tudják tenni a vállalati kommunikációt, rövidíteni tudják a munkafolyamatokat, és a jelenlegi munkaerőhiány miatt, központosítani tud olyan feladatokat, amelyekre régebben külön embereket kellett alkalmazni. Rengeteg munkába fektetett időt lehet megspórolni Online vállalatirányító és CRM rendszerrel. egyszerűsödhet, az ügyfélkommunikáció, rendszereződhet a munka elosztása, feldolgozása. Ezért egy weboldal készítésnél nem csak azt kell figyelembe venni, hogy legyen egy céges bemutatkozó weboldal, hanem a pályázati pénzeket, akár online vállalatirányítási rendszerre is fordíthatja.

Pályázatos honlapkészítés esetén, a weboldal mellé, online marketing tanácsadást is biztosítunk, hogy érthetőbb és átláthatóbb legyen az internetes jelenlét.

 

 

Miért válaszon minket, és egy zárt forráskódú tartalomkezelő rendszert, a weboldala elkészítéséhez?

 

 

 

Ingyenes, vagy egyedi legyen a weboldalának CMS rendszere? Ha Ön ingyenes rendszert választ saját weboldala kialakításához, mennyivel fog többet biztosítani keresőoptimalizálás terén, technológiában, a konkurenciánál?

Jó az ha beáll a sorba, ugyanazzal a weboldal motorral?
Biztos sikeres lesz az amúgy is telített piacon?
Kapni fog INGYENES és folyamatos tanácsokat, hogy az onlinemarketingben sikeres legyen?

 

 

Hogy kezdődik a munka?

 

Mi az esetek nagy többségében, többszöri személyes találkozóval kezdünk neki a weboldal készítésnek. Fontosnak tartjuk, hogy az ügyfelünk tisztában legyen fogalmakkal, működésekkel, mert ebből tudja eldönteni, hogy az ő vállalkozása számára mi lenne a legkedvezőbb weboldal felépítés, és a rá épített marketing!

 

Konzultációk

Első körben megismertetjük az ügyfelet a HW PLUS CMS rendszerrel, a felépítésével, a technikai SEO számukra emészthető formáival. Bemutatjuk, hol hibázik a konkurenciája, és mi mivel tudunk lavírozni, hogy a versenytársak hibáit kihasználva, vagy előnyeit alkalmazva akár megelőzhessük a Google rangsorolásában.

 

Weboldal anyagainak összeállítása

Összeállíttatjuk vele a menürendszert a tartalmakat, a képeket. Ezeket első körben mi vagy közösen töltjük fel a honlapra. A tartalmak láttán elmondjuk min kell változtatni szövegezés szempontjából, hogy kell használni a belső linkeket, a H tagokat, hogy optimalizálják a képeket, stb..
Egy alapot adunk arra, hogy ügyfeleink tudják mit jelent az, hogy technikai SEO és tartalmi SEO. A HW Plus rendszert úgy alakítottuk ki, hogy a SEO munkát, ezt egy beépített SEO elemző is segítse, így az előzetes oktatással egybevéve, saját maga is elboldogulhat a SEO világában alap szinten.

 

Optimalizálás

Aki mélyebb keresőoptimalizálást (Content SEO, Off page SEO) szeretne az már egy külön fizetett szolgáltatás, ott már nem csak beszélünk a különböző technikákról amit alkalmazni lehet, hanem javítjuk a szövegezést, linkelünk, vendég blogokat kutatunk fel, stb. Aki pedig többet szeretne megtudni a keresőoptimalizálásról, SEO oktatásainkat is igénybe veheti. Már abból amit elmondunk egy-egy honlapkészítés konzultációkon, tudi fog olyan szöveget írni, úgy blogolni, úgy linkelni, hogy az eredményes is legyen, és ne kelljen külön a keresőoptimalizálásért fizetni. A többit pedig elintézi a programkód.

 

Fontos,
hogy tudatosorjon mindenkiben aki belevág a saját céges weboldalának ekészítésébe,
hogy a weboldal nem csak kirakat, hanem bevételi forrás!

 

A weboldal sikerében a következők segíthetnek

 

Az interneten kereső felhasználók elsősorban információkat keresnek.
Mikor egy látogató az Ön weboldalára kattint, mindössze három másodpercnyi idő van arra, hogy a website grafikája, szövege felkeltse a figyelmét. Ha ezt a három másodpercet megnyertük, további 5-10 másodperc van arra, hogy megtalálja a keresett tartalmat, és ez vásárlót generálhasson az ügyfélből.

Összegezve: körülbelül 10 másodperc áll rendelkezésére ahhoz, hogy weboldala meggyőzze az ügyfelet arról, hogy az Ön megoldásai, valamint az Ön cége az amit keresett!

 

Az internetezők és az interneten érdeklődők száma rohamosan nő. Az egyre több információ hatalmas lehetőséget biztosít arra, hogy gyorsan és egyszerűen megtaláljuk a keresett terméket, szolgáltatást. Magyarországon 2019-re a 16 - 74 éves személyek 78%-a rendszeresen használja az internetet, megoldásokat keresve felmerülő kérdéseikre, problémáikra.

Viszont mára a konkurencia is erős résztvevő az interneten, ezért jól meg kell gondolni milyen weboldal típust választ és ahhoz milyen CMS rendszert szeretne használni.

Ha a weboldal forráskódja nem teljesíti a legújabb keresőoptimalizálási feltételeket, vagy a honlapkészítő cég nem elég informált, vagy hanyag a programozás szintjén, csak vesztese lehet az internetes piaci versenynek.

Tegyen fel magánanak 4 kérdést. Vajon a látogató vásárolni érdeklődni fog

 • ha egyáltalán nem talál rá a megadott kulcsszavak alapján a honlapra?
 • ha a weboldal nem mobilbarát, így okostelefonon tableten élvezhetetlen a megjelenése?
 • ha rengeteg idő telik el mire betöltődik?
 • ha a rossz menü felépítés miatt nem találja meg azonnal azt az információt amit keres?


Higgye el a konkurens is rájött már, hogy csak olyan website készítő céget bízzon meg, aki weboldal készítésben, honlapkészítésben személyre szabott szolgáltatásokat tud nyújtani, egy olyan tartalomkezelő háttérkiszolgálásával, amely egyszerűen és könnyedén használható, és egy olyan csapat segítségével, aki folyamatosan tudja informálni, a legújabb trendekről változásokról.


A honlapkészítés során figyelni kell alapfeltételekre, ami nélkül nem is érdemes belevágni a fejlesztésbe

 

 • a weboldal forráskód tiszta legyen, megfeleljen a mindenkori szabványoknak
 • a weboldal kinézete megnyerő legyen, a kornak megfelelően
 • a honlap gyors legyen ne kelljen a látogatóknak másodperceket várnia a tartalmak megjelenésére
 • szövegezése egyedi, folyamatosan frissülő, bő tartalmakkal
 • a honlap reszponzív legyen, azaz mobil eszközökön is tökéletes megjelenést biztosítson
 • rendelkezzen AMP oldalakkal
 • használjon strukturált adatokat
 • a honlap használja az Open Graph protokollokat, hogy a közösségi oldalak számára is olvasható legyen
 • a webtárhely szolgáltató megbízható és gyors legyen
 • a weboldal rendelkezzen HTTPS azaz SSL kapcsolattal
 • olyan csapat készítse el a honlapját, akihez folyamtosan fordulhat tanácsért esetleges új elképzeléseit meg tudja valósítani és nem félnek a kihívásoktól
 • ne építkezzen ingyenes, sokak által használt weboldal motorra, és ingyenes megoldásokra


A HWONLINE Online Marketing Tanácsadó ezt tudja biztosítani Önnek!
Ön megálmodja mi elkészítjük!

 

Tévhitek a weboldal készítésben, és az online marketingben

 

 


A szomszéd gyerek, is tanult informatikát az iskolában, majd őt megbízom a weboldal elkészítésével


A weboldal a vállalkozás online formálja. Ha a weboldalainkra ránéz egy felhasználó, abból következtetéseket fog levonni a cég és a szolgáltatások minőségéről. A könyvelést, vagy akár az értékesítést is rábízná a szomszéd gyerekre? A honlapkészítés és az online marketing is egy szakma. Nap mint nap azért képezzük, fejlesztjük magunkat, hogy szakmánkban elismertek, és profik legyünk. A honlap kivitelezését nem lehet rábízni az informatika órán összeszedett tudásra, vagy ingyenesen letölthető rendszerekre, szakmai tapasztalat és tudás nélkül!


Egyszer kell elkészíteni a honlapot, utána 5-10 évig üzemelhet, frissítés nélkül!


Ez nem igaz! Gondoljon csak bele, hogy a számítógépünk, a mobiltelefonunk, a hiradástechnikai eszközeink akár 1-2 év alatt is elavultá válnak. Az interneten bekövetkezett amortizáció még gyorsabb. Nem kell minden változásnál új weboldalt készíttetni, de időközönként aktualizáltatni kell a weboldal motorját. A HW+ CMS rendszerén folyamatosan dolgozunk. Napról napra növeljük tudását, igazítjuk a trendekhez, javítjuk ha bármilyen változás áll be a technikai keresőoptimalizálásban.

Hat havonta, de legalább évente egyszer érdemes frissíteni a rendszert. Ismétlem, a frissítés nem új weboldal készítést jelet, hanem a meglévő oldal frissítését. Mivel minden elkészült weboldal más és más, a frissítés akár több napig is eltarthat.

Mennyibe kerül egy weboldal frissítés?

Az ingyenes weboldal rendszereket is lehet frissíteni, méghozzá ingyen megteheti a site tulajdonosa. Viszont, ha a frissítés balul sül el, nem sikerül, vagy rossz modult frissít, az egész weboldal le fog állni. A Google nem tolerálja a leállásokat valamint a hibákat, egyszerűen hátrébb sorolja az oldalt a találati listájáról. A kiesett idő hatalmas pénz veszteség. Ha pedig már szakemberre bízza a frissítést, az Ő idejét is meg kell fizetni, akkor már ugyan ott tart, mintha lenne egy egyedi weboldal rendszere.


A legolcsóbb webtárhelyet választom nem kell erre költeni!


"Az olcsó húsnak híg a leve" tartja a közmondás. Sajnos ez pont ebben az iparágban nagyon is igaz. Viszont, ha a weboldal éves szinten nem termeli vissza a webtárhely árát akkor valamit nagyon elrontottak.

A webtárhely fontos alapja a weboldalnak. Házat sem építünk futóhomokra. Ha folyamatosan leáll a szolgáltató, vagy a szerver régi beállításokon fut, lassú, csak ártunk a weboldal marketingjének, a keresőoptimalizálásra is nagy kihatással van. Ha a SEO nem megfelelő, a keresőmotorok sem listázzák a honlapot, így olyan mintha nem is létezne.

Nem kell törődi a szövegezéssel, valahonnan kimásolom, és jó lesz úgy!

Ahogy a technikai frissítéssel úgy a szövegezéssel a szövegek frissítésével is folyamatosan törődni kell. A plagizálás nem kifizetődő, ugyanis a Google bünteti. A weboldal szövegezését folyamatosan karban kell tartani, új tartalmakat szükséges feltölteni.
Mivel a honlap a vállalkozás online formája ezért az odalátogatónak is meg kell mutatni, hogy nem 2005-ben volt utoljára frissítve a tartalom.

Miden szakmában folyamatosan van változás, így állandóan lehet új dolgokat közölni. Csak egy kis odafigyelés kell. Cikkünkben kifejtjük, milyen bevételeket jelent, ha törődünk a honlap tartalmával "Weboldal mint bevételi forrás. Mennyi az annyi"

 

Mi tartozik bele egy egyedi CMS rendszerbe?

 

 

 • Reszponzív (mobilbarát megjelenítés)
 • SEO - AMP kompatibilis
 • SEO - egyedi meta címkék
 • SEO - Google Analytics / Google webmestereszközök
 • SEO - Menü és tartalom optimalizálás
 • SEO - Strukturált adatok
 • SEO - Google Sitemap generálás
 • SEO - W3C szabvány kompatibilitás
 • SEO - Menü indexelés típusa a robotok számára
 • SEO - Tartalom szószámláló
 • SEO - Képtömörítés
 • SEO - 301 átirányítás kezelés
 • SEO - Robots txt és htaccess kezelés az admin felületen
 • SEO - elemzés a tartalmakban, ami végigvezeti az ügyfelet, hogy készítse el a tartalmakat
 • Bejelentkezés és egyedi adminisztrációs jogosultságok
 • Adminisztráció
 • Menü, tartalom kezelés egyedi SEO beállításokkal korlátlan mennyiségben
 • Tartalom biztonsági mentés
 • Fotógaléria kategóriák és fotók feltöltése korlátlan mennyiségben
 • Youtube videógaléria
 • Közösségi média kezelés
 • Kapcsolat modul
 • Egyedileg szerkeszthető űrlapok
 • F.A.Q. / GY.I.K.
 • Munkatárs modul
 • Váltóképek / slideshow
 • Vélemények
 • Referencia kezelés
 • Letölthető dokumentumok
 • Árlista kezelés
 • PopUp felugró ablak kezelés, akár külön menüpontokra szabva
 • GDPR kezelés
 • Folyamatos tanácsadás a weboldalkészítés után is!

A részletes HW Plus CMS modul leírásért kattintson ide! A HW Plus tartalomkezelő rendszert folyamatosan fejlesztjük, így a lista állandóan bővül. A HWPLUS CMS segítségével ügyfeleink elsőre is könnyen, egyszerűen kezelhető honlapot kapnak.
Folyamatosan törekszünk arra honlapja, egyszerűen kezelhető legyen.

 

Mobilbarát weboldal készítés

 

 

Sokszor kihangsúlyoztuk több fórumon is mennyire fontos, hogy a weboldal mobilbarát legyen!

 

A Google az utóbbi években próbálta figyelmeztetni a weboldalak tulajdonosait a honlapok mobilra történő optimalizálásra, a mobilos megjelenés fontosságára.

Mennyire fontos, hogy az elkészült weblap mobilra optimalizált legyen?

Három táblázatban fogom ábrázolni. Mind a hátom táblázatban érdemes megfigyelni a weboldal elérésének eszközeit.

Ha egy teljes oldal elérést vizsgálok, akkor tökéletesen látszik, hogy ezt a honlapot, mobilon látogatják a legtöbben.

1. Google Analytics - teljes oldal elérés
1. Google Analytics - teljes oldal elérés

 

Ha szegmenseket bontunk ki belőle akkor sem lepődünk meg az eredményeken. Az első szegmens csak a Google organikus forgalma, a második, a Facebookról történő elérések.

2. Google Analytics - kereső organikus forgalom
2. Google Analytics - kereső organikus forgalom

 

3. Google Analytics - közösségi médiából érkező forgalom
3. Google Analytics - közösségi médiából érkező forgalomA Google első alapelve a keresésekben, hogy a találati lista minél relevánsabb legyen, és minél gyorsabban tudja kiszolgálni a kereső felhasználót!

A mobilos keresések mára már túlszárnyalták az asztali számítógépekről indított kereséseket, ezzel egyött a weboldalak megtekintését is. 2015-ig még megkülömböztető jelzést kaptak a weboldalak, ha mobilra optimalizált volt 2015 április 21-től a rangsorolási algoritmusban jelentős változást eszközölt, miszerint mobilbarát weboldalakat jobb helyre rangsorolja a mobil eszközökön, és asztali számítógépeken egyaránt.

Hazánkban okostelefont 5,3 millióan, a felnőtt magyar internetezők 89 százaléka használ. 2017 óta a készülékükön mobilinternetet használók száma 1,7 millióval nőtt, táboruk 2019 májusára közel 4,5 millióra bővült. A legnépszerűbb napi szinten végzett online okostelefonos tevékenységek a böngészés, az online üzenetküldés alkalmazással és a közösségi média oldalak látogatása. A nagyvilágban is hasonlóan felfelé növekvő tendencia a mobil eszközök, és a mobil internet használata. Ezt a növekedést a keresőszolgáltatások már nem hagyhatják figyelmen kívül, így megkövetelik, hogy a weboldal mobilbarát legyen. Erre rengeteg szankciót is alkalmaztak. Azok a cégek akik alkalmazkodtak ezekhez a változásokhoz jelentős piaci előnyre tettek szert.

 

2015-ben is igaz volt ez a mondat, és még nagyon sokáig igaz lesz, hogy hosszútávon mindenképp érdemes a mobil megjelenésre törekedni.

 

Nem csak a Google szigorítása miatt, hanem be kell látni, hogy a mobileszközök térhódításával, már nem csak az asztali felhasználók fogják megtekinteni a weboldalt, és nem mindegy, hogy a weboldaluk milyen minőségben biztosítja az információkat, és az értékesítést.

Első körben a Google tovább szigorított azzal, hogy megszűri azokat az oldalakat, amelyek nem megfelelően jelennek meg a mobilplatformon az alkalmazott technológiákból kifolyólag.

Ebbe a kategóriába tartoznak például a Flash-t használó oldalak (bár ez manapság már nem jellemző) - a technológiát már hosszú ideje nem támogatja egyik nagyobb mobilos operációs rendszer sem, de az asztali böngészők is egyre nagyobb körben száműzik, csak engedélyezés után jelennek meg a flash tartalmak.

A weboldal nem reszponzív, azaz nem alkalmazkodik a kijelzők méretéhez. A felhasználóknak egyenesen pokoli olyan weboldalakat megtekinteni amelyek nem alkalmazkodnak a képernyő felbontásokhoz. Rengeteg időt kell eltölteni felettük miközben tili-tolizni kell az oldalt, hogy kibogarásszák belőle a lényeges tartalmakat. Idő pedig nincs.

Mobilbarát weboldal készítésénél mindig figyelembe kell venni az idő tényezőt. Ezt a Google is felismerte és tovább szigorított, a weboldalak betöltési sebességének csökkentésére buzdította a weboldal készítő cégeket, és 2021-ben eljött az az idő amikor tizedmásorpercek is rangsorolási tényezővé váltak.

 

Weboldal mobil verziójának elkészítése

 

Régebben úgy  készítettük el a mobilos weboldalainkat, hogy megmaradt weboldal asztali változata, és kapott egy különálló mobilos weboldal nézetet is.
Automatikus átirányítást eszközöltünk, így beavatkozás nélkül váltott a weboldal az asztali vagy a mobil verzió között a domain név meghívásakor.
Ez a fajta weboldal duplikáció előnyös volt abból a szempontból, hogy függetlenül lehetett a forráskódot optimalizálni az asztali verziótol, viszont problémás volt abban, hogy duplán kellett dolgozni a tartalmak feltöltésével, és a duplikáció miatt rengeteg SEO hibát vétettek a weboldal készítők, továbbá ez a technológia, figyelmen kívül hagyta a tablet verziókat.

 

Ezért ezt váltotta a reszponzív weboldal készítés

 

A reszponzív weboldal kialakítása már több felbontást is kezel. Nem csak az előre megírt tartalmak válnak mobil baráttá, hanem minden weboldal elem.
A reszponzivitás viszont designbeli lemondásokkal is jár.

A mobilbarát weblap készítés nem csak abból áll, hogy az elkészült weboldal reszponzív legyen. Figyelembe kell venni a keresőoptimalizálási elvárásokat, A Google algoritmus frissítéseinek változását, amely nagy mértékben befolyásolja a reszponzív oldalak elkészítésének kivitelezéssét.

Mi a honlapkészítésnél, a reszponzivitásra nagy figyelmet szentelünk. Nem készítünk olyan weboldalt ami nem mobilra optimalizált. Folyamatosan fejlesztjük CMS-rendszerünk, hogy a legújabb sebesség követelményeknek is megfeleljen.

 

 

Sikerült már döntened?

 

Tudjuk, nehéz eldönteni a honlapodhoz milyen weboldal rendszert és milyen weboldal készítőt válassz. Nem az online marketing a szakmád, így érdemes kikérni weboldal készítés előtt a szakmában dolgozók tanácsait is, hogy a legjobb döntést tudd meghozni.

Többször hangsúlyoztuk, hogy a vállalkozás életében a honlap befektetés és nem kiadás. A befektetéseinktől joggal várható el, hogy megtérüljön. A saját fejlesztésű HW PLUS CMS rendszerünkkel már 15 éve vagyunk a piacon és a 15 év alatt azt tapasztaltuk, hogy nagyon lassan változik az ügyfelek hozzáállása a honlap készítő kiválasztásában.

Nagy általánosságban a megrendelőink semmit nem tudnak a weboldalak működéséről, az online marketingről. Sajnos a legtöbben nem fektetnek elegendő energiát az információ szerzésbe, hanem bekérnek 10 db árajánlatot és ami a legolcsóbb ajánlat, azt választják ki a munkára.

 

Fontos tudni, a weboldal nem egy TV készülék vagy egy kenyérpirító, ami megvásárlása után tudjuk mire számítsunk a működésben.

Ha egy weboldal hibásan működik (az esetleg lehet nem látható hiba is), nem jó a kialakítása, nem kapnak szakmai tanácsot, akkor hiába vásárolták meg a legolcsóbb weboldalkészítésre vonatkozó árajánlatot csak kidobott pénz lesz a vége.

Ma már nem állja meg a helyét az a 10 ével ezelőtti tény, hogy egy-egy piaci területen weboldallal volt maximum 20-50 résztvevő. Jelenleg egy-egy piaci szegmenset több száz-több ezer szereplő fedi le.
Azzal a felfogással, hogy teljesen mindegy milyen a weboldal csak a megrendelőnek tetszen a kinézete, már nem lehet érvényesülni a piacon.

Szomorú tény, hogy az újonnan indult weboldalak 85%-a megy a süllyesztőbe, mert egy TV készülék működésére redukálták le a weboldalt, és vagy nem kaptak tanácsot arra vonatkozóan, hogy kell életben tartani egy weboldalt, vagy nem akarják megérteni, hogy a weboldallal most már heti szinten foglalkoznia kell a cégnek!

 

A weblap készítés előtt érdemes ezekre a kérdésekre választ találni


Honlapkészítés előtt!Személyes és céges prefereinciák

 • Mi lesz a weblap célja?
 • Lesz-e idő és energia napi, heti, havi szinten a weboldal karbantartására, a tartalmak frissítésére?
 • Szakmai híreket, cikkeket szeretne megjelentetni mint egy blog?
 • Hogy illeszthető be valamilyen választott marketing környezetbe?
 • A tárhelyszolgáltató megfelelő partner a honlap működtetésében?
 • Tud bármilyen SZAKMAI tanácsot kapni, a honlapkészítő cégtől ha elakadna?
 • A SEO és az online marketing alapjaival tisztában van?

Weboldal rendszerrel kapcsolatos kérdések

 • A megvásárlandó weboldal rendszer ingyenes vagy egyedi?
 • Milyen funkciókkal kell ellátni a weboldalt?
 • Keresőoptimalizálási elvárásoknak megfelel-e?
 • A weboldal tartalma könnyen kezelhető?
 • Átlátható az adminisztrációs rendszer?
 • Gyors lesz a weboldal betöltési ideje?
 • SEO szempontból megfelelően felépített az oldal?
 • A weboldal készítő képes-e átprogramozni az oldalt, ha szükséges, vagy csak sablont tud telepíteni egy ingyenes rendszer alá?

 

Miért érdemes egy tanácsadásra eljönni a weblap készítés előtt?

A keresők malmai lassan őrölnek, főleg új weboldalak esetében. SEO kutatások azt bizonyítják, hogy a Google az új weboldalakat jutalmazza egy pici előnnyel. Ez az előny nem más mit előrébb sorolja, mint ahova valók. De ez az előny nem tart sokáig.

Online marketing tanácsadás
Tisztában kell lenni azzal a ténnyel is, hogy minden a weboldalon történt módosítás heteket vesz igénybe, hogy keresőkben látható változást eredményezzen, legyen az pozitív vagy negatív.
Így egy évben 10 - 15 módosítást lehet végrehajtani úgy, hogy abból tapasztalatokat lehessen levonni. Ha ezekben a változtatásokban hiba van, akkor az azonnali bevétel kiesést eredményez, ami hetekig, hónapokig tartós marad!


Fontos tisztában lenni azzal, hogy a weboldalon bekövetkezett módosítások, előnyt vagy hátrányt jelentenek.
Ezért fontos, hogy már a weblap készítés előtt A VÁLLALKOZÁSRA SZABOTTAN kapjon Online Marketing tanácsot, hogy a weboldalra kifizetett pénz ne csak költség legyen.

A cégére szabott Online Marketing tanácsadással fel tudja mérni, milyen funkciókra lesz szüksége, milyen tartalmakat kell írni, és a legfontosabb, mennyi energiát kell befektetni ahhoz, hogy a honlap a mai zsúfolt piaci helyzetben is életképes maradjon.


Lehet felelőtlenül is meghozni egy honlapkészítés döntést, ugyanis weboldalt készíteni könnyű, elég csak letölteni egy ingyenes weboldal rendszert, rátenni egy kinézetet. De akár végeztethetjük a feladatot egy olcsó honlapkészítővel is, akinek a szaktudása csak annyival magasabb, hogy telepített már pár 100 ingyenes weboldalrendszert, de fogalma nincs az Online Marketingről.
Lehet felelős döntést is hozni, belátni azt a tényt, hogy a weboldal egy bevételt növelő eszköz, és a fő célja is a bevétel növelés, viszont ezt a bevétel többletet megszerzett tudás nélkül nem lehet realizálni, ezért kell egy Online Marketing tanácsadás, már a honlap elkészülte előtt is.
Az Ön sikere, a mi sikerünk is...

Letisztult, egyedi, reszponzív, korszerű megjelenésű weboldal készítés egyedi CMS rendszerrel.

Keressen minket bizalommal.

Árajánlatkérés