Egyedi weboldal készítés, céges honlapkészítés Budapesten

 

 

HWONLINE Online Marketing tanácsadó

 

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk weboldal készítés, és online marketing terén. Célunk nem a tömegtermelés, hanem a szolgáltatások, a honlapkészítés és az ügyfélkezelés minősége. Olyan tartalomkezelőt alkottunk meg amellyel egy magyar KKV az online piactérben könnyedén érvényesülhet.

Minden ember és vállalkozás más és más ezért a weboldal készítésben is alkalmazkodni kell az igényekhez.

A weboldal készítés sem lehet sablonosítani, mivel a kitűzött értékesítési elvek, célok még konkurens weboldalakon sem egyformák. Sajnos szakmánkban erősen tapasztaljuk, hogy nem a minőség, hanem a mennyiség ad célt, ezért rosszul felépített honlapok tömkelegével találkozunk nap mint nap. Olyan szolgáltatás csomagokat, honlap rendszert biztosítsunk ügyfeleinknek, amely egy weboldal kialakítását nem költségre, hanem beruházásra, nyereségre alakítja.

Hwonline - Weboldal készítés, honlapkészítés Budapest

 

Mi nem csak egy honlapot készítünk vállalkozása számára!

CMS rendszerünk technikai keresőoptimalizálását a lehető legmagasabb szintre emeltük, azokból a publikus információkból amelyet a Google nyilvánosan megoszt. Folyamatos képzéseken szemináriumokon veszünk részt, hogy ügyfeleinknek mindig aktuális tanácsokkal tudjunk szolgálni.

 

De ez nem elég a jó rangsoroláshoz a Google keresőrendszerében!

Nem tudunk mi mindent megoldani, együtt kell dolgoznunk ahhoz, hogy sikeres legyen a honlapkészítés. A munkánkhoz tartozik, hogy folyamatosan képezzük magunkat keresőoptimalizálás terán, az online marketingben, hogy a honlapkészítéskészítés után segíteni tudjuk nyújtani ügyfeleinknek. Blogunkban számos olyan publikációt talál, amelyek elolvasásával, olyan tudásra tehet szert, hogy optimalizáltabbá váljon weboldala. A blog cikkjei mindenapi segítséget tud nyújtani az általános marketing és SEO kialakításában.


Ha ügyfeleinknek segítségre van szüksége a keresőoptimalizálásban, INGYEN szívesen fogadjuk, és lépésről lépésre elmagyarázzuk mit kell tennie ahhoz, hogy honlapja megtalálható legyen a Google keresőjében.

 

 

Az Ön sikere a Mi sikerünk is!

 

 

Weboldal készítés Budapest, nem csak budapesti vállalkozások számára

 

A személyes kapcsolattartás, a folyamatos kommunikáció, nagyon fontos számunkra, de vannak esetek amikor weboldalának elkészítésére távolabbi céget kell választania.

Előfordult már, több esetben is, hogy budapesti honlapkészítő cégként személyes találkozó nélkül, is készítettünk honlapot. Ezekben az esetekben fontos, hogy ne csak e-mail-ben tartsuk a kapcsolatot, hanem valamilyen kamerás szoftveren is, ahol folyamatos kommunikáció biztosított!

HWONLINE - Budapest IV. kerület, weboldal készítés

 

Mi a különbség honlap készítő és honlap készítő között?

 

 

Weblap készítő manapság sajnos már bárki lehet. A weboldal készítés technológiája már olyan mértékben fejlett, hogy pár kattintással létrehozható. Szeretünk mindent olcsón, a legkevesebb befektetett energiával vagy munkával megszerezni, ahogy egy céges weboldalt is. Pedig a honlapkészítés egy szakma, amely éveken keresztüli tanulással, és továbbképzéssel jár, hogy olyan szolgáltatást nyújthassunk az ügyfélnek, ami számára a weboldal készítést nem költséggé, hanem bevétel termelővé teszi! Egy honlapnak nem csak az a lényege, hogy működjön, hanem úgy működjön, hogy az az adott vállalkozásnak a keresőoptimalizálását, marketingjét és ezzel együtt az eladásait segítse!

 

 

Háromfajta honlap készítővel szeretném megismertetni Önöt!
Ez a három típusu weblap készítő cég jellemző a mai magyarországi piacra.

 

01 WordPress „huszárok

A WordPress egy ingyenesen letölthető rendszer. Letöltés után csak telepíteni kell a webszerverre és máris használható. A weboldal telepítése nem több mint 10 perc „munka”. Ennek lentebb lesz jelnetősége ahol a honlapkészítés árait foglaljuk össze. Az ingyenes nyilt forráskódú és a zárt forráskódú tartalomkezelő rendszerekről egy bővebb cikket jelentettünk meg: Mi az a CMS? CMS rendszerek összehasonlítása
Először egy kis történet, ennek a website készítő csoportnak a megismeréséhez.

 

Ügyfelünk elmondása egy tárgyalás alkalmával

Már három weboldalkészítő céggel égettük meg magunkat. A legutolsónál kaptunk egy WordPress-t. Átadáskor mondtam nekik, hogy az egyik modul működése nem olyan mint amit elmondtunk. A válsz csak annyi volt, ehhez programozó kell!

WordPress weboldal készítő, honlapkészítés

Sajnos effajta honlapkészítőkkel van tele a piac, nyomják le az árakat, és ontják magamból az elégetetlen ügyfelet. Semmi máshoz nem értenek, csak és kizárólag ahhoz, hogy feltelepítenek a rendszert, rátesznek jobb esetben egy fizetős jól kidolgozott sablont (bár ez nagyon ritka jobban szeretik ha az a pénz is a zsebükben marad), és kész a weboldal.

A webdesign tervezés illetve a konkrét design kialakítás a webergonómaia mellékes. Szakértelmük nem tejed ki egy megjelenés teljeskörű kialakításához, átprogramozásához.
Pedig a webdesign letisztúlstága, használhatósága az egyik legfontosabb kritérium a jó konverziók elérésében.

Sajnos ennek a WP sablonos weboldalkészítő csoportnak néha bejön, belenyúlnak egy-egy pluginnal, vagy a honlap szerkesztőke van olyan felkészült tartalom - szövegezésben és menü kialakításban (ami ritka), hogy önmagától jó tartalmakat ír, linkmarketinggel ezért „előre” kerül.

A tapasztalat az, hogy az esetek 99%-ban a WordPress huszárok ügyfelei lesznek a leg csalódottabbak, szkeptikusabbak, a weboldal használatában, és értékében!

Messziről kerülni kell az ilyen honlap készítő cégeket!

 

02 Jó az úgy, működik... honlapkészítők

A jelmondatuk "Jó az úgy, működik..."


A második webolap készítő csoport, aki ért a programozáshoz, de sehogy nem képezi magát. Tud programozni, de fogalma sincs arról, hogy kell megírni egy kódot ahhoz, hogy keresőoptimalizált legyen. Képtelen SEO tanácsokat adni, átadják úgy az ügyfélnek a weboldalt, hogy egy betű sincs feltöltve, mert ezt úgyis a megbízó tölti majd fel tartalommal. Összerakják mindenféle modulból, előre megírt scriptekből az oldalt, de nem számít nekik egy szabványosság, sebesség, keresőoptimalizálás, egy dolog lebeg a szemük elött, hogy jó az úgy működik, ez a lényeg, a megrendelő úgysem ért hozzá és megfizeti a weboldal árát.

Sajnos ilyen csoporttal is összehozott az élet, és sajnos nem csak engem, hanem meglévő ügyfeleinket is.
Ezt a két csoportot egyszerűen nem tudom weblap készítőknek hívni, ugyanis a honlap készítés nem abból áll, hogy összeszórnak valamit, majd ezt értékesítik az ügyfélnek, kihasználva azt, hogy nem ért sem a honlapkészítéshez sem az online marketinghez!

 

03 A profi weboldal készítő cégek

A harmadik csoport, amibe mi is büszkén tartozunk, lehet akár WordPress-s vagy egyedi fejlesztéssel dolgozó. Itt át tudjuk programozni a WordPrest-t, tudunk hozzá modult fejleszteni, vagy egyedi rendszer keretében dolgozni. Ezek a honlap készítő cégek folyamatosan képezik magukat, szemináriumokra, továbbképzésekre járnak, és hasznosítja azt munkája során!

Érti és alkalmazza a technikai SEO-t, szempont a munkájukban, hogy a weboldal bevétel termelő legyen az ügyfélnek, és minden lehetséges eszközt bevetnek a kereteken belül, ami segíti a weboldal fejlődését.

Ha hozzánk betér, nem azt kérdezzük tőle milyen weboldalt szeretne, hanem azt mivel foglalkozik, mit csinál a konkurencia, és ez alapján mi ötleteljük ki a weboldal működését, elmagyarázva azt, mi-mire lesz alkalmas, és milyen marketinget lehet rá alkalmazni.

Profi weboldal készítés

Esetünkben, ugyan azt az egyedi saját fejlesztésű tartalomkezelő motort (CMS) használjuk weboldalainkhoz, mint amit Ön kap. A HWONLINE soha nem dolgozott ingyenes rendszerekkel, és soha nem is fog, mert elveinkkel szemben áll! Jelenleg 13 honlapot tartunk fent, A-B tesztelésre, különböző forráskódbeli optimalizálások eredményességének vizsgálatára. Ami beválik, azt építjük bele a HW Plus CMS rendszerbe.

 

Weboldal készítés ár

 

A képzések a tesztelések, fejlesztések időbe kerülnek, ezt nem csinálja meg helyettünk senki. Ezt a ráfordított időt szaktudást valakinek meg kell fizetni, Ő pedig a megrendelő. Mi a komplex szaktudásunkat adjuk az ügyfélnek, a pénzéért, nem pedig egy ingyenesen letölthető honlapot! Ezért nem lehet árban felvenni a versenyt, egy 50-80 ezer Ft-os "weboldal készítővel".

HW PLUS CMS magyar fejlezstésű egyedi CMS

Az ügyfelek nagy többsége teljesen tájékozatlan, (aminek így is kell lennie, hiszen ez egy szakma) a későbbiekben fogja kárát látni annak, amit nem fordított rá arra, hogy a megfelelő weboldal készítőket találja meg.
Sajnos különböző fórumokon, és tárgyalásokon is sokszor halljuk és olvassuk, hogy azt a kritikán aluli minőséget, jóval magasabb áron kapták meg, mint amiért mi dolgozunk, és komplex segítséget nyújtunk az internetes marketingben! 

 

Mennyibe kerül a weboldalkészítés?

Konkurenciáink árait elemezve egy ingyenesen letölthető CMS rendszerrel való árképzés sok esetben drágább ár fekvésű, mint az egyeid zárt forrású HW Plus CMS. Ha olyan weblap készítő céget választ, aki ingyenes rendszerekkel dolgozik, egy olyan szoftverért fizet, ami alapból ingyenes, és a weblap készítő cégnek szinte semmi munkája nincs vele.

Nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást, szakértelmet kap a weboldala mellé. Csapatunk több mint 10 éve fejleszti a HW PLUS CMS-t, az Ön által szerkeszthető, tartalom kezelő szoftverét és mindig a legfrissebb verziót kínálja a honlapkészítésnél. A weboldal motorját folyamatosan fejlesztjük és alakítjuk a mindenkori keresőoptimalizálási elvárásoknak megfelelően. A kezelőfelületét úgy dolgozzuk ki, hogy a felhasználásban is minél egyszerűbb legyen ügyfeleink számára a felhasználás.

 

Három példát sorolunk fel, amiben a weboldal péztemetővé válhat!

 

01 Ingyenes weboldal készítés, ingyen weboldal

Készítse el ingyen weboldalát, most!


Sokszor olvashatjuk ezt a szlogent, ha weboldal készítésre keresünk a internetes keresőmotorok valamelyikén.

Tényleg ingyenes?

Az ingyen weblap készítés addig van ingyen, amíg nem akarunk az összelegózható weboldal rendszerhez valami szolgáltatást, vagy használható kiegészítőket rendelni. Hamar kiderül, hogy az az ingyenesség 5-6.000 Ft havonta, ami éves szinten 72.000 Ft és nem számoltuk bele a különböző extrákat. Van olyan ügyfelünk, aki "ingyen weboldalt készített", havi szinten 14.000 Ft-ot fizetett ki érte!

A hangzatos ingyenesség mellé megkapunk egy kritikán aluli forráskódot valamint egy lassú weboldalt.
Tételezzük fel, hogy Ön hatékonyan autodidakta módon tudja képezni magát a keresőoptimalizálásban és az online marketingben.

Mennyibe kerül az Ön ideje, hogy képzi magát?

Ahhoz, hogy gyakorlatot szerezzen abban, hogy a sok hamis információból leszűrje azt amire szüksége van, hetek, hónapok telnek el. Egy-egy témába beleásnia magát szintén, és még hasznosítani is kell.

Tételezzük fel az Ön ideje, óránként 5.000 Ft-ot ér.

Amennyiben napi 2 órát tudott foglalkozni a weboldal marketingjével és ezt 40 munkanapon, azaz két hónapon keresztül tette, akkor az Önnek

400.000 Ft-ba került + az ingyen weboldal.

Pedig a kérdésére megkaphatta volna a válaszokat egy jó weboldal készítő cégnél is, akár azonnal!

 

02 Üzleti weboldal készítés ingyenes CMS rendszerekkel

Fentebb már írtunk a WordPress huszárokról, és most lássuk az anyagiakat is!
Egy konurenciánktól hozott ár és szolgáltatás: üzleti weboldal 190.000 Ft, nincs adminisztációs felület, maximum 10 menüpont maximum 50 kép a fotógalériába.

(Itt megjegyezném, hogy a weboldalhoz van adminisztrációs felület mivel ez a weboldal is WP, de csak így tudja korlátozni a 10 menüt.)

A hozzá nem értők belőtték a piaci árakat 100.000 és 500.000 Ft közé úgy, hogy a megrendelő korlátozva van, és egy ingyenes rendszert kap a kezébe. Ha többet szeretne az már nagyságrendi ugrás az anyagiakban. Többször találkoztunk 400 -800 ezer Ft ért elkészített WP, drupal, joomla oldallal ami az alap beállításokat tartalmazta, nem volt benne semmi a keresőoptimalizálást vagy az online marketinget profin segítő plugin, és még a sablonja is ingyenes volt.

A leírtak alapján, érdemes kicsit jobban feltérképezni, mit is biztosítanak a weboldal készítő cégek, a kifizetett összegért, mert nem minden arany ami fénylik.

 

03 Profi honlapkészítők

Természetesen az egyedi igények, miatt a profi honlap készítőknél is elszaladhatnak az árak, de meggondolandó, hogy az egyedi rendszerrel dolgozó cégek szolgáltatásaikkal együtt jóval olcsóbbak mint azok akik összeraknak egy ingyenes rendszert! Komplexebben tudják átgondolni a szükségleteket. A valós igényeknek megfelelő árajánlatot, és továbbfejleszthető rendszert fognak biztosítani.

 

Mielőtt kiválasztanának valakit akivel a website-ot szeretnénk elkészíteni érdemes jól körülnézni és összevetni az árajánlatokat, szolgáltatásokat. Ne minden esetben a honlap készítés ára legyen a döntő tényező, mert a mai honlapkészítő cégek felhozatalában könnyű melléfogni, akár csak a fentebb leírtak alapján. Pár szempontot felsorolunk, ami segíthet a döntésben!

 

Weboldalkészítő cég kiválasztásának szempontjai lehetnek


 •  Az árajánlat mennyire informatív, és egyértelmű.
 •  Személyes találkozót az irodájukban lehet-e kérni.
 •  Milyen rendszerrel építik a weboldalakat. Ingyenes vagy egyedi fejlesztésű CMS.
 •  Mire számíthatnak, milyen további segítséget kapnak weblap készítés után.
 •  Bemutatnak-e önöknek egy tartalom kezelést.
 •  Fel lehet e hívni egy két ügyfelüket, hogy elmondják a tapasztalatokat.
 •  Tárgyalás alatt megoldást adnak a problémákra, vagy csak weboldalakt akarnak értékesíteni.
 •  Ha ingyenes rendszerekkel dolgoznak, és bármilyen átalakítást kérnek azt el tudják-e végezni.
 •  Ellenőrizzenek le pár oldalukat, SEO tesztelő eszközökön, és W3C tesztelőn.

 

Fontos tudni: a WEBOLDAL BEFEKTETÉS! Befektetéseinktől joggal várható el, hogy megtérüljenek és hasznot termeljenek, de ez nem hullik az ölünkbe. A weboldal életében számos dologra kell odafigyelni, hogy ne csak egy oldal legyen a sok közül, hanem megtalálható legyen a keresőkben, látogatókat hozzon, dolgozzon a nap 24 órájában, PÉNZT termeljen!

 

 

A weboldal és a nyereség

 

Ez a legfontosabb célkitűzése a létrehozott weboldalnak.
Ha nem termel nyereséget, nem jelenítik meg a keresőkben, nem mutatja meg a szolgáltatásaikat a látogatónak, akkor a fejlesztési költség, a belefektetett munkaórák, csak kidobott pénz!

 

A weboldalkészítésre beruházásként kell tekinteni, nem pedig költségként!

 

Ma már az a vállalkozás amely nem folytat online marketinget, nincs weboldala, nem látható a keresőmotorokban, teljesen kimarad az online piaci szegmensből.

A magyarországi online kiskereskedelmi forgalom 2019-ben elérte a 781 milliárd forintot, ez több mint 17 százalékos növekedést jelent a 2018-as évhez képest. Egy online vásárlás átlagos értéke 15.400 Ft.

Ez a forgalom, és vásárlási érték évről évre nő. Az okostelefonok térhódításával még nagyobb jelentősége lett annak, hogy legalább egy céges bemutatkozó honlap álljon rendelkezésére a vállalkozásnak és ha van, az korszerű legyen, feleljen meg a látogatók és a keresők követelményeinek.

 

A HWONLINE ezért jó választás Önnek!

Segítünk Önnek abban, hogy a honlapkészítés ne kiadás, hanem megtérülő befektetés legyen!

 

 

Miért válaszon minket, és egy zárt forráskódú tartalomkezelő rendszert, a weboldala elkészítéséhez?

 

 

 

Ingyenes, vagy egyedi legyen a weboldalának CMS rendszere? Ha Ön ingyenes rendszert választ saját weboldala kialakításához, mennyivel fog többet biztosítani keresőoptimalizálás terén, technológiában, a konkurenciánál?

Jó az ha beáll a sorba, ugyanazzal a weboldal motorral?
Biztos sikeres lesz az amúgy is telített piacon?
Kapni fog INGYENES és folyamatos tanácsokat, hogy az onlinemarketingben sikeres legyen?

 

 

Hogy kezdődik a munka?

 

Mi az esetek nagy többségében, többszöri személyes találkozóval kezdünk neki a weboldal készítésnek. Fontosnak tartjuk, hogy az ügyfelünk tisztában legyen fogalmakkal, működésekkel, mert ebből tudja eldönteni, hogy az ő vállalkozása számára mi lenne a legkedvezőbb weboldal felépítés, és a rá épített marketing!

 

Konzultációk

Első körben megismertetjük az ügyfelet a HW PLUS CMS rendszerrel, a felépítésével, a technikai SEO számukra emészthető formáival. Bemutatjuk, hol hibázik a konkurenciája, és mi mivel tudunk lavírozni, hogy a versenytársak hibáit kihasználva, vagy előnyeit alkalmazva akár megelőzhessük a Google rangsorolásában.

 

Weboldal anyagainak összeállítása

Összeállíttatjuk vele a menürendszert a tartalmakat, a képeket. Ezeket első körben mi vagy közösen töltjük fel a honlapra. A tartalmak láttán elmondjuk min kell változtatni szövegezés szempontjából, hogy kell használni a belső linkeket, a H tagokat, hogy optimalizálják a képeket, stb..
Egy alapot adunk arra, hogy ügyfeleink tudják mit jelent az, hogy technikai SEO és tartalmi SEO. A HW Plus rendszert úgy alakítottuk ki, hogy a SEO munkát, ezt egy beépített SEO elemző is segítse, így az előzetes oktatással egybevéve, saját maga is elboldogulhat a SEO világában alap szinten.

 

Optimalizálás

Aki mélyebb keresőoptimalizálást (Content SEO, Off page SEO) szeretne az már egy külön fizetett szolgáltatás, ott már nem csak beszélünk a különböző technikákról amit alkalmazni lehet, hanem javítjuk a szövegezést, linkelünk, vendég blogokat kutatunk fel, stb. Aki pedig többet szeretne megtudni a keresőoptimalizálásról, SEO oktatásainkat is igénybe veheti. Már abból amit elmondunk egy-egy honlapkészítés konzultációkon, tudi fog olyan szöveget írni, úgy blogolni, úgy linkelni, hogy az eredményes is legyen, és ne kelljen külön a keresőoptimalizálásért fizetni. A többit pedig elintézi a programkód.

 

Fontos,
hogy tudatosorjon mindenkiben aki belevág a saját céges weboldalának ekészítésébe,
hogy a weboldal nem csak kirakat, hanem bevételi forrás!

 

A weboldal sikerében a következők segíthetnek

 

Az interneten kereső felhasználók elsősorban információkat keresnek.
Mikor egy látogató az Ön weboldalára kattint, mindössze három másodpercnyi idő van arra, hogy a website grafikája, szövege felkeltse a figyelmét. Ha ezt a három másodpercet megnyertük, további 5-10 másodperc van arra, hogy megtalálja a keresett tartalmat, és ez vásárlót generálhasson az ügyfélből.

Összegezve: körülbelül 10 másodperc áll rendelkezésére ahhoz, hogy weboldala meggyőzze az ügyfelet arról, hogy az Ön megoldásai, valamint az Ön cége az amit keresett!

 

Az internetezők és az interneten érdeklődők száma rohamosan nő. Az egyre több információ hatalmas lehetőséget biztosít arra, hogy gyorsan és egyszerűen megtaláljuk a keresett terméket, szolgáltatást. Magyarországon 2019-re a 16 - 74 éves személyek 78%-a rendszeresen használja az internetet, megoldásokat keresve felmerülő kérdéseikre, problémáikra.

Viszont mára a konkurencia is erős résztvevő az interneten, ezért jól meg kell gondolni milyen weboldal típust választ és ahhoz milyen CMS rendszert szeretne használni.

Ha a weboldal forráskódja nem teljesíti a legújabb keresőoptimalizálási feltételeket, vagy a honlapkészítő cég nem elég informált, vagy hanyag a programozás szintjén, csak vesztese lehet az internetes piaci versenynek.

Tegyen fel magánanak 4 kérdést. Vajon a látogató vásárolni érdeklődni fog

 • ha egyáltalán nem talál rá a megadott kulcsszavak alapján a honlapra?
 • ha a weboldal nem mobilbarát, így okostelefonon tableten élvezhetetlen a megjelenése?
 • ha rengeteg idő telik el mire betöltődik?
 • ha a rossz menü felépítés miatt nem találja meg azonnal azt az információt amit keres?


Higgye el a konkurens is rájött már, hogy csak olyan website készítő céget bízzon meg, aki weboldal készítésben, honlapkészítésben személyre szabott szolgáltatásokat tud nyújtani, egy olyan tartalomkezelő háttérkiszolgálásával, amely egyszerűen és könnyedén használható, és egy olyan csapat segítségével, aki folyamatosan tudja informálni, a legújabb trendekről változásokról.


A honlapkészítés során figyelni kell alapfeltételekre, ami nélkül nem is érdemes belevágni a fejlesztésbe

 

 • a weboldal forráskód tiszta legyen, megfeleljen a mindenkori szabványoknak
 • a weboldal kinézete megnyerő legyen, a kornak megfelelően
 • a honlap gyors legyen ne kelljen a látogatóknak másodperceket várnia a tartalmak megjelenésére
 • szövegezése egyedi, folyamatosan frissülő, bő tartalmakkal
 • a honlap reszponzív legyen, azaz mobil eszközökön is tökéletes megjelenést biztosítson
 • rendelkezzen AMP oldalakkal
 • használjon strukturált adatokat
 • a honlap használja az Open Graph protokollokat, hogy a közösségi oldalak számára is olvasható legyen
 • a webtárhely szolgáltató megbízható és gyors legyen
 • a weboldal rendelkezzen HTTPS azaz SSL kapcsolattal
 • olyan csapat készítse el a honlapját, akihez folyamtosan fordulhat tanácsért esetleges új elképzeléseit meg tudja valósítani és nem félnek a kihívásoktól
 • ne építkezzen ingyenes, sokak által használt weboldal motorra, és ingyenes megoldásokra


A HWONLINE Online Marketing Tanácsadó ezt tudja biztosítani Önnek!
Ön megálmodja mi elkészítjük!

 

Tévhitek a weboldal készítésben, és az online marketingben

 

 


A szomszéd gyerek, is tanult informatikát az iskolában, majd őt megbízom a weboldal elkészítésével


A weboldal a vállalkozás online formálja. Ha a weboldalainkra ránéz egy felhasználó, abból következtetéseket fog levonni a cég és a szolgáltatások minőségéről. A könyvelést, vagy akár az értékesítést is rábízná a szomszéd gyerekre? A honlapkészítés és az online marketing is egy szakma. Nap mint nap azért képezzük, fejlesztjük magunkat, hogy szakmánkban elismertek, és profik legyünk. A honlap kivitelezését nem lehet rábízni az informatika órán összeszedett tudásra, vagy ingyenesen letölthető rendszerekre, szakmai tapasztalat és tudás nélkül!


Egyszer kell elkészíteni a honlapot, utána 5-10 évig üzemelhet, frissítés nélkül!


Ez nem igaz! Gondoljon csak bele, hogy a számítógépünk, a mobiltelefonunk, a hiradástechnikai eszközeink akár 1-2 év alatt is elavultá válnak. Az interneten bekövetkezett amortizáció még gyorsabb. Nem kell minden változásnál új weboldalt készíttetni, de időközönként aktualizáltatni kell a weboldal motorját. A HW+ CMS rendszerén folyamatosan dolgozunk. Napról napra növeljük tudását, igazítjuk a trendekhez, javítjuk ha bármilyen változás áll be a technikai keresőoptimalizálásban.

Hat havonta, de legalább évente egyszer érdemes frissíteni a rendszert. Ismétlem, a frissítés nem új weboldal készítést jelet, hanem a meglévő oldal frissítését. Mivel minden elkészült weboldal más és más, a frissítés akár több napig is eltarthat.

Mennyibe kerül egy weboldal frissítés?

Az ingyenes weboldal rendszereket is lehet frissíteni, méghozzá ingyen megteheti a site tulajdonosa. Viszont, ha a frissítés balul sül el, nem sikerül, vagy rossz modult frissít, az egész weboldal le fog állni. A Google nem tolerálja a leállásokat valamint a hibákat, egyszerűen hátrébb sorolja az oldalt a találati listájáról. A kiesett idő hatalmas pénz veszteség. Ha pedig már szakemberre bízza a frissítést, az Ő idejét is meg kell fizetni, akkor már ugyan ott tart, mintha lenne egy egyedi weboldal rendszere.


A legolcsóbb webtárhelyet választom nem kell erre költeni!


"Az olcsó húsnak híg a leve" tartja a közmondás. Sajnos ez pont ebben az iparágban nagyon is igaz. Viszont, ha a weboldal éves szinten nem termeli vissza a webtárhely árát akkor valamit nagyon elrontottak.

A webtárhely fontos alapja a weboldalnak. Házat sem építünk futóhomokra. Ha folyamatosan leáll a szolgáltató, vagy a szerver régi beállításokon fut, lassú, csak ártunk a weboldal marketingjének, a keresőoptimalizálásra is nagy kihatással van. Ha a SEO nem megfelelő, a keresőmotorok sem listázzák a honlapot, így olyan mintha nem is létezne.

Nem kell törődi a szövegezéssel, valahonnan kimásolom, és jó lesz úgy!

Ahogy a technikai frissítéssel úgy a szövegezéssel a szövegek frissítésével is folyamatosan törődni kell. A plagizálás nem kifizetődő, ugyanis a Google bünteti. A weboldal szövegezését folyamatosan karban kell tartani, új tartalmakat szükséges feltölteni.
Mivel a honlap a vállalkozás online formája ezért az odalátogatónak is meg kell mutatni, hogy nem 2005-ben volt utoljára frissítve a tartalom.

Miden szakmában folyamatosan van változás, így állandóan lehet új dolgokat közölni. Csak egy kis odafigyelés kell. Cikkünkben kifejtjük, milyen bevételeket jelent, ha törődünk a honlap tartalmával "Weboldal mint bevételi forrás. Mennyi az annyi"

 

Mi tartozik bele egy egyedi CMS rendszerbe?

 

 • Reszponzív (mobilbarát megjelenítés)
 • SEO - AMP kompatibilis
 • SEO - egyedi meta címkék
 • SEO - Google Analytics / Google webmestereszközök
 • SEO - Menü és tartalom optimalizálás
 • SEO - Strukturált adatok
 • SEO - Google Sitemap generálás
 • SEO - W3C szabvány kompatibilitás
 • SEO - Menü indexelés típusa a robotok számára
 • SEO - Tartalom szószámláló
 • SEO - Képtömörítés
 • SEO - 301 átirányítás kezelés
 • SEO - Robots.txt és .htaccess kezelés az admin felületen
 • SEO - elemzés a tartalmakban, ami végigvezeti az ügyfelet, hogy készítse el a tartalmakat
 • Bejelentkezés és egyedi adminisztrációs jogosultságok
 • Adminisztráció
 • Menü, tartalom kezelés egyedi SEO beállításokkal korlátlan mennyiségben
 • Tartalom biztonsági mentés
 • Fotógaléria kategóriák és fotók feltöltése korlátlan mennyiségben
 • Youtube videógaléria
 • Közösségi média kezelés
 • Kapcsolat modul
 • Egyedileg szerkeszthető űrlapok
 • F.A.Q. / GY.I.K.
 • Munkatárs modul
 • Váltóképek / slideshow
 • Vélemények
 • Referencia kezelés
 • Letölthető dokumentumok
 • Árlista kezelés
 • PopUp felugró ablak kezelés, akár külön menüpontokra szabva
 • GDPR kezelés
 • Folyamatos tanácsadás a weboldalkészítés után is!

A részletes HW Plus CMS modul leírásért kattintson ide! A HW Plus tartalomkezelő rendszert folyamatosan fejlesztjük, így a lista állandóan bővül. A HWPLUS CMS segítségével ügyfeleink elsőre is könnyen,A weboldal készítés befektetés és nem pénzkidobás! egyszerűen kezelhető honlapot kapnak.
Folyamatosan törekszünk arra honlapja, egyszerűen kezelhető legyen.

  *
 *
 *
+36
 *
 *

 Weboldalkészítés referencia
Weboldal készítés referenciák
 Weboldal készítés referencia
 céges honlap
 keresőoptimalizált weboldalak
 webdesign tervezés
 mobilbarát honlap
Weboldal készítés referenciák

Webáruház készítés

Webáruház készítés


Hogyan lehet újabb irodák, boltok, képviseletek helyett az interneten szélesíteni a kínálatot, eljutni a vásárlókhoz termékeinkkel, határokat legyőzve?
Hogy lehetséges átláthatóbbá tenni a kínálatot, egyben hatékonyabbá tenni az online kereskedelmet?

Weboldal készítés Budapest

Weboldal készítés Budapest

EGYEDI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS BUDAPEST!


A HWONLINE egyedi megoldásokat nyújt a honlapkészítésben és keresőoptimalizálásban kis- és középvállalkozások számára személyesen Budapesten vagy távmunkában!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Honlapkészítés tanácsadás!

Honlapkészítés tanácsadás!

Hogyan vágjunk bele az Online marketingbe?

Többször hangsúlyoztuk már, hogy a vállalkozás életében a honlap befektetés és nem kiadás. A befektetéseinktől joggal várható el, hogy megtérüljön. A saját fejlesztésű HW PLUS CMS rendszerünkkel már 15 éve vagyunk a piacon és a 15 év alatt azt tapasztaltuk, hogy nagyon lassan változik az ügyfelek hozzáállása a honlapkészítő kiválasztásában.

One-Page - Landing page készítés

One-Page - Landing page készítés

A One-page oldal, ahogy a neve is mutatja egyetlen egy oldalból álló hosszú honlap. A menürendszere voltaképpen gyors navigáció az egy oldalon elhelyezett blokkokra lehet vele ugrani. Minden egyes blokk más információért felelős. Megjelenése mobilbarát és trendi. Elsősorban portfolió, sales vagy prezentációs, céllal hozzák létre. Mivel ezek az oldalak egy-egy termák, vagy szolgáltatás eladásában is nagymértékben segítenek, az egy adott témában való információ zsúfolása miatt, érkező vagy másnéven Landing oldalnak is nevezik. Ez marketing szempontból egy különálló témát ölel fel.

Pályázatos honlapkészítés

Pályázatos honlapkészítés

A mikró, kis és középvállalkozások egyre több lehetőségeket kapnak a vissza nem terítendő pályázatokra való jelentkezésre.

A mikró és a kisvállalkozói réteg még túlnyomó részben középkorú korosztály kezében van, és sajnos ez az a korosztály, ami a legcsekélyebb mértékben fejlődik informatikai téren. Ezért a pályázatok nagyrésze informatikai fejlesztésre használható fel. A pályázatok lehetőséget biztosítanak a felzárkózásra és a szélesebb piaci réteg elérésére.

Egyedi CRM és ERP rendszerek

Egyedi CRM és ERP rendszerek

Mi az a CRM rendszer?


A rövidítés nem mást takar, mint a Customer Relationship Management, azaz ügyfélkapcsolat kezelés.
A 90-es évek elejétől létezik, kezdetben nagyvállalatok használták, de mára már a kis és középvállalkozások széles körében is elterjedté vált.
A CRM rendszerek minden vállalkozásnak segítséget nyújthatnak a vállalat ügyfeleinek kezelésére.

Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

 HW Online Árajánlatkérés


Az első alkalommal ingyenes konzultációt és tanácsadást nyújtunk. Önnek ez semmibe nem kerül. Töltse ki a lenti adatlapot, hogy minél előbb fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot! Amikor megkeresünk, felmérjük az igényeit és legkésőbb 48 órán belül konkrét javaslatokkal állunk elő, hogy milyen megoldásokkal tudjuk növelni a vevői, látogatói számát és a bevételét.

Kérjen ajánlatot, hogy a Ön és cége is megtapasztalja, hogy az Online Marketing profi kihasználása pillanatnyilag a legjobb és leggyorsabban megtérülő befektetés!


info@hwonline.hu
+36 70 325 6986
vagy görgessen lejjebb az ajánlatkérő űrlapig!

Online digitális aláírható dokumentum készítés

Online digitális aláírható dokumentum készítés

Digitálisan kitölthető dokumentum készítés

 

A vállalkozások is egyre nagyobb mértékben térnek át a digitális dokumentumok kezelésére. A weben kitölthető és aláírható dokumentumok rengeteg előnnyel, járnak.

Weboldal karbantartással és üzemeltetés

Weboldal karbantartással és üzemeltetés

Sajnos gyakran találkozunk vele, hogy az elkészült weboldalakat tulajdonosaik nem minden esetben tartják karban. Azt hiszik, hogy amikor elkészült a weboldal az évekig ugyan abban az állapotban használható.Az Ön sikere, a mi sikerünk is...

Letisztult, egyedi, reszponzív, korszerű megjelenésű weboldal készítés egyedi CMS rendszerrel.

Keressen minket bizalommal.

Árajánlatkérés