A mai piaci helyzetben nem engedhető meg, hogy a versenytársak háta mögött kullogjunk! Az internet lehetőséget biztosít a hatékony, gyors hirdetésekre úgy, hogy hirdetései kifejezetten a célközönségének jelenjen meg.Google Adwords Hirdetés ajándék 15.000 Ft - Jelentkezzen most!PRÓBÁLJA KI A GOOGLE ADWORDS HIRDETÉST MOST!

Profi csapatunk beállítja az AdWords hirdetését plusz költség nélkül!


 


Olcsón, tanulópénz megfizetése nélkül, rengeteg idő megspórolásával próbálhatja ki, hogy az Ön vállalkozásának megéri-e ez a hirdetési forma!
Versenytársai már rájöttek, hogy érdemes kihasználni ezt a hirdetési formát. Írja be a Google keresőbe vállalkozására jellemző kulcsszavait, és ellenőrizze.

A HW Online kattintás alapú kampány menedzselési szolgáltatásának segítségével, a legnagyobb keresőrendszerben (Google) használt hirdetési felületen hirdethet azokra a kereső kifejezésekre és kulcsszavakra, amelyek fontosak cége tevékenységének szempontjából.

A Google Adwords rendszer lehetőséget teremt a hirdetési költségek pontos meghatározására.
A hirdetések napi szinten testre szabhatóak, mind költségekben, mind a hirdetés szövegeiben vagy kulcsszavaiban.

A Google Ads előnyei


Teljes körű irányítás: A kampány beállításokkal pontosan meghatározható, hogy milyen célcsoportot szeretne elérni. Meghatározhatja, hogy egy-egy hirdetésre mennyit szeretne költeni, illetve hogy mekkora összeget szán a hirdetésekre havi szinten.

Minőségi látogatók: A kulcsszavak pontos meghatározásával, csak olyan látogatókat hoz a kampány a weboldalára, akik az adott témában érdeklődnek. Ha Salgó polcokat árul, akkor a hirdetéseket a "Salgó polc" kifejezésre optimalizáljuk. Ekkor éppen azok az érdeklődők fognak találkozni a hirdetéseivel, akiknek az adott pillanatban Salgó polcra van szükségük, és nem azok, akik fa polcra keresnek rá.

Gyorsaság: Hirdetései szinte azonnal megjelennek a hirdetés létrehozása után. Az eredményeket akár már aznap elkezdheti kiértékelni. Ilyen lehetőségeket szinte semmilyen más hirdetési forma nem kínál.
Az Ön sikere, a mi sikerünk is...

Letisztult, egyedi, reszponzív, korszerű megjelenésű weboldal készítés egyedi CMS rendszerrel.

Keressen minket bizalommal.

Árajánlatkérés