A mikró, kis és középvállalkozások egyre több lehetőségeket kapnak a vissza nem terítendő pályázatokra való jelentkezésre.

A mikró és a kisvállalkozói réteg még túlnyomó részben középkorú korosztály kezében van, és sajnos ez az a korosztály, ami a legcsekélyebb mértékben fejlődik informatikai téren. Ezért a pályázatok nagyrésze informatikai fejlesztésre használható fel. A pályázatok lehetőséget biztosítanak a felzárkózásra és a szélesebb piaci réteg elérésére.

 

Informatikai fejlesztés nem csak számítógépes beruházásokból áll, hanem a weboldalból, vállalatirányító rendszerekből, és online marketingből.
Ezek azok a fejlesztések, amelyek hatékonyabbá tudják tenni a vállalati kommunikációt, rövidíteni tudják a munkafolyamatokat, és a jelenlegi munkaerőhiány miatt, központosítani tud olyan feladatokat amelyekre régebben külön embereket kellett alkalmazni.

Weboldal készítés és az Online marketing

Több cikkünk is megjelent arról, hogy mennyire átalakult a vásárlói kultúra, és mielőtt a felhasználók megrendelnek egy szolgáltatást, egy terméket, előbb az interneten kutakodnak, hogy hol olcsóbb, hol kapnak nagyobb értéket a pénzükért, esetleg hol kapható a termék vagy a szolgáltatás.

Online marketing és korszerű honlap nélkül, a vállalkozás internetes jelenléte egyenlő a nullával. A vásárlók, és így a bevétel hatalmas hányadától esnek el, csak azért, mert nem foglalkoznak a weboldallal, vagy valamilyen ingyenes honlaprendszerben dolgoznak, vagy úgy gondolják, hogy az online marketinghez mindenki ért, és tanácsadás szakértők bevonása nélkül próbálnak - vagy nem próbálnak érvényesülni az online világban.

Megéri-e kihasználni a honlapkészítésre vonatkozó pályázatokat, és szakértőkkel dolgoztatni?

A saját ügyfeleink közül hozunk példát.
Rosszul felépített weboldal látogatottsági statisztikáját mutatjuk be 1 éves intervallumban.

Látogatottsági statisztika


Jól látszik, hogy hiába volt egy Wordpress weboldaluk az adott cégnek, a látogatottsági statisztikája egyenlő volt a nullával. Néha napján kósza 1-2 felhasználó rátalált a weboldalra. 2018 decemberében kaptuk meg a megbiztatást, hogy weboldaluk kerüljön át a HW Plus CMS tartalomkezelő rendszerére, és alkalmazzunk a keretekhez mérten egy alacsony költségvetésű online marketinget. 2019 január 28-án a weboldal ötvenszeresét hozta az eredeti látogatottságnak, és ehhez mérten megugrott a bevétel is.


Második statisztikai példánkban is jól látszik, hogy egy weboldal rendszer cserével, és keresőoptimalizálással is szép eredményeket lehet elérni.

Látogatottsági statisztika


De nem csak a weboldallal lehet nyereséget realizálni.

 

Vállalatirányító és CRM rendszerek

 

Online vállalatirányító és CRM rendszerrel, egyszerűsödhet, az ügyfélkommunikáció, rendszereződhet a munka elosztása, feldolgozása.

 

Erre egy példa:
Autószerelő kisvállalkozónk, vállalatirányító és CRM rendszerébe integráltunk a teljes munkafolyamatot, készletnyilvántartást, és a dolgozói folyamatokat.

A munka felvételénél, rögzíteni tudja a teljes ügyféladat. Azonnal látja a szabad időpontokat, hogy mikor várható a szerviz állások felszabadulása. Amint az autó beállt, a szerelő kolléga, rögzített hiba mellett feljegyzéseket készít az autóról, a hibáról és a felhasználandó alkatrészekről. Ha nincs az adott alkatrész, a vállalatirányító rendszer, megrendeli a beszállítótól. A teljes javítás folyamata, a felhasznált alkatrészek rögzítésre kerülnek, így ez alapján a vezetőség pontosan tudja, milyen folyamatok zajlanak a szervizben, milyen alkatrészek kerültek megrendelésre, milyen bevételekre számíthatnak és mikor! Ezen felül rögzítve van az összes munkaeszköz, melyik szerelőnél mi található meg, milyen állapotban vannak a munkaeszközök. Továbbá az ügyfél egy bejelentkezéssel, látja a javítás állapotát, és az autó szerviznaplókát, most már évekre visszamenőleg.
A cég vezetői egy online felületre belépve folyamatosan nyomon tudják követni a munkákat, a dolgozókat, és a pénzügyeket. Nem kellett hozzá méregdrága szoftvereket megvásárolni, nem kellett százezreket költeni továbbképzésekre. A vállalatirányító segítségével időt, energiát, és pénzt spórolnak.

Legyen szó autószerelőről, fodrászról, pékről, lakatosról, a vállalatirányító és a CRM minden esetben hasznos társ lehet.

Pályázatos honlapkészítés esetén, a weboldal mellé, online marketing tanácsadást is biztosítunk, hogy érthetőbb és átláthatóbb legyen az internetes jelenlét.
Az Ön sikere, a mi sikerünk is...

Letisztult, egyedi, reszponzív, korszerű megjelenésű weboldal készítés egyedi CMS rendszerrel.

Keressen minket bizalommal.

Árajánlatkérés