EGYEDI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS BUDAPEST!


A HWONLINE egyedi megoldásokat nyújt a honlapkészítésben és keresőoptimalizálásban kis- és középvállalkozások számára személyesen Budapesten vagy távmunkában!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

A HWONLINE jelenlegi formájában 2007-ben alakult.

Hwonline - weboldal készítés BudapestCélunk nem a tömegtermelés, hanem a szolgáltatások és az ügyfélkezelés minősége. Olyan szolgáltatás csomagokat biztosítsunk ügyfeleinknek, amely egy weboldal kialakítását nem költségre, hanem beruházásra alakítja. A weboldalkészítés nem lehet veszteséges, ha az megtervezetten a vásárlói igényekbek megfelelően van kialakítva. Ebben nyújtunk segítséget, Önnek egyedi tanácsadással, és a weboldal keresőoptimalizált sikeréért egyedi CMS rendszerünkkel! Évek alatt felismertük, hogy nem csak az online területen, hanem az offline megjelenésben is szükség van szolgáltatásainkra, ezért 2010-től kezdve grafikai és nyomdai kivitelezéseket is vállalunk.

2018-ban a Lehel úti irodánkból a 1043 Budapest, Bocskai Utca 26 számba költöztünk, és még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket weboldal készítés terén!

Személyes konzultáció nélkül nagyon nehéz feltérképezni milyen weboldalra van szükség, hiszen egy kötetlen beszélgetés során felmerülnek olyan problémák, igények amelyekhez a weboldal készítésben is alkalmazkodni kell!  A személyes konzultáció nagyon fontos, így Budapesti irodánkban előre egyeztetett időpontban fogadjuk Önt. A megbeszélésen feltárjuk mik az elképzelések és a célok, ebből alakítunk ki egy weboldal készítés stratégiát, és PDF formában elküldünk Önnek egy részletes árajánlatot.

 

Hogy készítünk egy weboldalt?

 

Minden esetben felmérjük a cég szükségleteit és olyan tervekkel, webes szolgáltatásokkal állunk elő, amely reális anyagi befektetés mellett valósítható meg, legyen szó kis és közép vagy nagyvállalatról. Minden ügyfélnek más-más a meghatározott célja, ezért weboldal készítés előtt ingyenesen konzultálunk az ügyféllel, felmérjük mik a szükségletek, mik a célok, és ehhez alakítjuk ki a weboldalt, a CMS rendszer moduljait illetve a keresőoptimalizálási stratégiát.

Budapesten nyújtott weboldal készítéssel kapcsolatos szolgáltatásunk egyedülálló. Ugyanis, nem ingyenes honlap rendszert kínálunk, weboldal készítés előtt bemutatjuk a lehetőségeit, amiből válogathat, felkészítjük az Önre váró munkafolyamatokra (szövegírás, képek rendszerezése) elmagyarázzuk, milyen SEO, és marketing technológiákkal tudja népszerűsíteni weboldalát.

On page keresőoptimalizálás

Ez konkrétan technikai SEO-t jelent. A technikai keresőoptimalizálás alapjai nélkül, hiába építkezünk a többi keresőoptimalizálási technikára, összedől, mint a kártyavár! A CMS rendszerünket, folyamatosan úgy alakítjuk frissítjük, hogy aktuális legyen a napjaink keresőoptimalizálási irányelveinek. A weboldal adminisztrációs felületén rengeteg lehetőség van a technikai keresőoptimalizálás finomhangolására. Ezekről a beállításokról bővebben olvashat a HW Plusz CMS menüpontban. Megtanítjuk, hogy alakítson ki menüpontokat, hogy használja a képi elemeket, hogy tud méreteket csökkenteni tartalmaknál, hogyan illesszen be hiba nélkül tartalmi elemeket. Hogy tudja visszaellenőrizni, és javítani. Weboldal készítésnél, a CMS rendszer kialakításánál a programozásban különösen nagy hangsúlyt fektetünk a On page SEO-ba, hogy önnek minél egyszerűbb dolga legyen, és csak a finomításokra kelljen odafigyelni.

Content SEO

Ez a tartalom optimalizálását jelenti! A Google a nagy hangsúlyt fektet a minőségi tartalomírásba. minőségi tartalomírás nélkül hiába jó a technikai SEO, nem fog a weboldal a találati listákon jó helyezésbe kerülni. megtanítjuk, hogy írjon meg egy tartalmat, mire kell odafigyelni ahhoz, hogy értékes szöveget kínáljon látogatóinak és ezáltal a Google szívesen ajánlja a honlapot.

Off page SEO

Az Off page SEO régen csak linkmarketinget jelentett. A szemantikus web kialakulásával, a Google a linkmarketingben nagyot változott. A linkkatalógusokba való megjelenés mára már a fekete báránnyá változott, többet árthat a weboldalnak, mint amennyit használ. Mára már kialakult, hogy szöveges környezetbe kell elhelyezni a linket, releváns tartalomkörnyezetbe. Bemutatjuk Önnek milyen oldalakat érdemes felkutatni, milyen értékekkel kell, hogy bírjon, hogy az egy értékes ajánlás legyen!

 

Miért érdemes weblap készítés megoldásait választani?

Mert olyan komplex weboldal készítés csomagot ajánlunk Önnek megfizethető áron, amely egyedülálló Budapesten! Nem számít mennyire kicsi a vállalkozás, ugyan úgy törődünk a weboldal készítés során az ügyféllel mintha nagyvállalat lenne. Célunk, hogy a kis és közepes vállalkozásoknak is lehetőségük legyen, egy minőségi weboldallal részt venni az online kereskedelemben, és ebből minél nagyobb szeletet kaphassanak.

 

Milyen CMS rendszerrel dolgozunk mivel támogatjuk a weblap készítést?

HW Plus CMS -egyedi honlapkészítés Budapest

Az egyedi HW Plus CMS rendszerünk segítségével, Ön gyorsan és hatékonyan kezelheti weboldalát. Nagy előnye a zárt forráskódú HW+ CMS rendszereknek a nyíltakkal szemben, hogy magával a rendszerrel együtt megkapja csapatunk szakmai tudását és nem egy ingyenesen letölthető rendszert adunk Önnek.
Egyedi CMS rendszer előnyeiről itt olvashat...

Honlapkészítés BudapestWeboldalkészítés árak

Weboldal típusokKezelésÁr
Landing page, OnePagenem adminisztrálható190.000 Ft-tól
Professzionális céges weboldalakadminisztrációs felülettel280.000 Ft-tól
Professzionális céges weboldal + termékbemutató adminisztrációs felülettel320.000 Ft-tól
Webáruház készítés adminisztrációs felülettel500.000 Ft-tól
CRM vállalatirányító rendszerekÁrképzés csak megbeszélés alapján!

A HW Plus CMS rendszerről az alábbi menüpontban informálódhat! A HW Plus CMS bemutatása

Keresőoptimalizálás (SEO) tanácsadás

SEO tanácsadásÁrKm
SEO tanácsadás személyesen vagy skype15.000 Ft / óra-
SEO tanácsadás Budapesten kiszállással25.000 Ft / óra-
SEO tanácsadás vidéken 25.000 Ft / óra140 Ft/km

A minimum foglalható időkeret 1 óra.
Minden megkezdett negyed óra kiszámlázásra kerül.

Online marketing tanácsadás árak

Honlapkészítés - Online Marketing tanácadásÁrKm
Tanácsadás személyesen vagy skype15.000 Ft-
Tanácsadás Budapesten kiszállással25.000 Ft-
Tanácsadás vidéken 25.000 Ft140 Ft/km

A minimum foglalható időkeret 1 óra.
Minden megkezdett negyed óra kiszámlázásra kerül.

Seo Power Suite magyar nyelv árak

Seo Power Suite programok Ár (bruttó)
Rank Tracker12.500 Ft
Website Auditor 12.500 Ft
Seo SpyGlass12.500 Ft
2 nyelvi verzió megvásárlása esetén20.000 Ft
3 nyelvi fájl megvásárlása esetén30.000 Ft

Keresőoptimalizálás tanfolyam

Keresőoptimalizálás tanfolyamLétszámIdőtartamÁrHelyszín
Csoportos képzés 5 fő8 óra25.000 Ft + ÁfaSkype online képzés
Egyéni tanfolyam 1 fő8 óra55.000 Ft + Áfa Skype online képzés

 *
 *
 *
+36
 *
 *


Az Ön sikere, a mi sikerünk is...

Letisztult, egyedi, reszponzív, korszerű megjelenésű weboldal készítés egyedi CMS rendszerrel.

Keressen minket bizalommal.

Árajánlatkérés